Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2016

Η Φυσιολατρική Ομάδα Ερμιονίδας σας προσκαλεί στην πρώτη της πεζοπορία για το 2016, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο όρος Μεγαλοβούνι.

Πεζοπορία και κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας - Κυριακή, 24-01-2016

Η διαδρομή είναι κυκλική και ξεκινάει από το χωριό Λουκαΐτι. Από εκεί αρχίζει η ανάβαση στο όρος Μεγαλοβούνι μέχρι την κορυφή, που είναι το ψηλότερο σημείο της Ερμιονίδας. Στη συνέχεια κατηφορίζει για να καταλήξει πάλι στο χωριό. Είναι μέτριας δυσκολίας, μήκους 9 χιλιομέτρων και διάρκειας περίπου τεσσάρων ωρών. Μπορούν να συμμετάσχουν παιδιά 12 ετών και άνω. Φορέστε ρούχα άνετα και παπούτσια πεζοπορίας (ή αθλητικά).


Στο Λουκαΐτι και συγκεκριμένα στην ταβέρνα "Μπούκουρης" η Ομάδα μας θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα μετά την ολοκλήρωση της πεζοπορίας μας. Σας περιμένουμε όλους για να φάμε, να πιούμε και να γιορτάσουμε τα πέντε χρόνια από την ίδρυση της Φυσιολατρικής Ομάδας. Σημείο συνάντησης, αφετηρίας και τερματισμού της πεζοπορίας είναι η ταβέρνα του χωριού.


Πρόγραμμα
  • Ώρα συνάντησης: 09:45 π.μ.
  • Ώρα έναρξης πεζοπορίας: 10:00π.μ.
  • Επιστροφή στην ταβέρνα: 14:00    


Όσοι δεν θα συμμετάσχουν στην πεζοπορία, αλλά θέλουν να γιορτάσουν μαζί μας, μπορούν να έρθουν κατευθείαν στην ταβέρνα στις 14:00. Σε περίπτωση κακοκαιρίας, η πεζοπορία θα ακυρωθεί. Τότε θα βρεθούμε κατευθείαν στην ταβέρνα την προβλεπόμενη ώρα.


Κόστος συμμετοχής: 12 ευρώ/άτομο (συμπεριλαμβάνεται το φαγητό και 1 λίτρο κρασί ανά 4 άτομα). Για τους μικρούς φίλους της Φυσιολατρικής το κόστος είναι 5 ευρώ.

Σας παρακαλούμε όσοι επιθυμείτε να έρθετε στην εκδήλωσή μας, να δηλώσετε τη συμμετοχή σας άμεσα, για λόγους οργάνωσης. 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6977643386 (Δαμιανός)