Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015

4 κουκουλοφόροι με στολές της Κου-Κλουξ-Κλαν κυκλοφορούν τις νύχτες στην Αργολίδα

του Γιώργου Νικολόπουλου argolika
Μια μυστηριώδης υπόθεση ξετυλίγεται τις τελευταίες νύχτες στην Αργολίδα, σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων διαφορετικών περιοχών: Μόλις πέσει το σκοτάδι, τέσσερις κουκουλοφόροι, με λευκούς μανδύες, τριγυρνούν σε ερημικούς αγροτικούς δρόμους προκαλώντας τρόμο στους περαστικούς.
Οι άνθρωποι αυτοί (γιατί σίγουρα δεν πρόκειται για φαντάσματα...), κυκλοφορούν με στολή παρόμοια της αμερικανικής ρατσιστικής οργάνωσης Κου-Κλουξ-Κλαν. Η λευκή κουκούλα στο κεφάλι τους έχει κωνικό σχήμα και δύο τρύπες βρίσκονται μπροστά στα μάτια τους.
Ήδη έχουν αναφερθεί περιστατικά της παρουσίας τους σε δρόμους του στο Ελληνικό, το Κεφαλάρι, το Σκαφιδάκι, αλλά και στο Αεροδρόμιο και την γκρεμισμένη γέφυρα της Άκοβας.
Τη νύχτα της περασμένης Παρασκευής, λίγο μετά τις 10.30, νεαρό άτομο που κινούνταν με μηχανάκι, είδε τους τέσσερις κουκουλοφόρους σε αγροτικό δρόμο, περίπου ένα χιλιόμετρο μακριά από τη Ζωοδόχο Πηγή του Κεφαλαρίου. Έντρομος, το ανέφερε στους 5 φίλους του που τον περίμεναν στην Πηγή, αλλά δεν έγινε πιστευτός. Άρχισαν να τον ειρωνεύονται, ωστόσο όλοι μαζί ξεκίνησαν για το σημείο που είπε ότι τους συνάντησε. Κοντά στην Πυραμίδα του Ελληνικού, είδαν τα τέσσερα λευκοντυμένα άτομα, δύο από τη μια πλευρά του δρόμου και δύο από την άλλη... Βέβαια οι κουκουλοφόροι, δεν περίμεναν να ...πιάσουν μαζί τους κουβέντα και χάθηκαν τρέχοντας μέσα στο σκοτάδι στα χωράφια. Ο ένας από αυτούς ουρλιάζοντας, μάλλον για να προκαλέσει φόβο. Η Αστυνομία που κλήθηκε κατέγραψε το γεγονός, ωστόσο η τετράδα εξαφανίστηκε χωρίς να αφήσει κανένα ίχνος. Δύο νύχτες αργότερα, στην ίδια περιοχή, ισχυρίζεται ότι τους είδε και μια γυναίκα...
Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί κάποιο εγκληματικό συμβάν στις περιοχές που κινείται η τετράδα και όλοι εύχονται να είναι απλά κάποιοι φαρσέρ που σύντομα θα συλληφθούν ή έστω θα βαρεθούν και θα σταματήσουν...
(φωτογραφία αρχείου)