Πέμπτη 6 Αυγούστου 2015

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟY


                                
Ναύπλιο, 6 Αυγούστου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟY
Ανδριανός με αγρότες και παραγωγούς σε λαϊκές αγορές.

Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατία κ. Γιάννης Ανδριανός είχε χθες Τετάρτη, 5 Αυγούστου 2015 συνάντηση με εκπροσώπους αγροτών και παραγωγών σε λαϊκές αγορές ύστερα από αίτημά τους προκειμένου να τον ενημερώσουν ενόψει της κατάθεσης από την Κυβέρνηση του νομοσχεδίου που περιλαμβάνει αρνητικές προβλέψεις για τον αγροτικό κόσμο.
Ο κ. Ανδριανός συζήτησε με τους εκπροσώπους για τα οξύτατα προβλήματα που αντιμετωπίζει σήμερα ο πρωτογενής τομέας καθώς και τις συνέπειες που θα έχουν αυτά τα μέτρα στην βιωσιμότητα της αγροτικής παραγωγής της χώρας μας, με δεδομένο ότι μεγάλο μέρος των Ελλήνων αγροτών ήδη
αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα οικονομικής επιβίωσης.
Ο κ. Ανδριανός επεσήμανε στους αγρότες και παραγωγούς ότι μολονότι η ευθύνη για τα συγκεκριμένα μέτρα βαραίνει αποκλειστικά την Κυβέρνηση, που επιβάρυνε την κοινωνία και την οικονομία με πολλαπλάσια και βαρύτατα μέτρα λόγω της ανεύθυνης και αδιέξοδης δήθεν διαπραγματευτικής της τακτικής, το να εξαντληθεί κάθε διαθέσιμος τρόπος αποφυγής της ολοκληρωτικής καταστροφής του αγροτικού τομέα της χώρας μας αποτελεί εθνική υπόθεση.