Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2014

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΕΡΜΙΟΝΗΣ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Παράδοση-Παραλαβή στην Δημοτική Κοινότητα Ερμιόνης

Μέσα σε κλίμα πολιτικού πολιτισμού, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου και ώρα 12.30 η τελετή παράδοσης-παραλαβής, της Δημοτικής Κοινότητας Ερμιόνης.
Ο απερχόμενος Πρόεδρος κ. Γιάννης Κρητσωτάκης-με δική του πρωτοβουλία και με τη σύμφωνη γνώμη του νέου Προέδρου κ. Χρήστου Δαγκλή αλλά και του Κοινοτικού Συμβουλίου- οργάνωσαν μια λιτή εκδήλωση στην οποία παραβρέθηκαν: ο Δήμαρχος Ερμιονίδας κ. Δημήτρης Σφυρής, οι Αντιδήμαρχοι κκ Γιάννης Δημαράκης και Δημήτρης Ντούβαλης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κκ Γιώργος Μπουρίκας, Γιάννης Πάλλης, Κέλλυ Μήτσου και Ιωσήφ Γανώσης, το νέο Κοινοτικό Συμβούλιο που απαρτίζεται από τους: Χρήστο Δαγκλή, Παναγιώτη Μέξη, Γιώργο Τσεγκή, Δαμιανό Κουτούβαλη και Παναγιώτη Μπάζο, ο τέως Δήμαρχος Ερμιόνης κ. Ανάργυρος Λεμπέσης, υπάλληλοι της Κοινότητας και Δημότες.
Ο απερχόμενος Πρόεδρος κ. Γιάννης Κρητσωτάκης έκανε έναν σύντομο απολογισμό των πεπραγμένων της περιόδου 2011-2014 και στη συνέχειa, ευχήθηκε στο νέο Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Ερμιόνης κ. Χρήστο Δαγκλή, να έχει επιτυχία στο έργο του για την επόμενη πενταετία.
Ακολούθως, ο κ. Χρήστος Δαγκλής, ευχαρίστησε τον κ. Κρητσωτάκη και δεσμεύτηκε ότι θα εργαστεί σκληρά για την πρόοδο και την ανάπτυξη της Ερμιόνης.
Ταυτόχρονα, τόνισε την ανάγκη για ενότητα όλων (Συμπολίτευσης-Αντιπολίτευσης και Δημοτών), στην κοινή προσπάθεια για την επίλυση των προβλημάτων της Κοινότητας.
Στην τελετή παράδοσης-παραλαβής, απηύθυναν σύντομο χαιρετισμό, ο Δήμαρχος Ερμιονίδας κ. Δημήτρης Σφυρής, ο Αντιδήμαρχος κ. Γιάννης Δημαράκης, ο Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Ερμιονίδας κ. Ιωσήφ Γανώσης, οι Τοπικοί Σύμβουλοι κκ. Παναγιώτης Μέξης, Γιώργος Τσεγκής και Παναγιώτης Μπάζος και ο τέως Δήμαρχος Ερμιόνης κ. Ανάργυρος Λεμπέσης.
Η πενταετία 2014-2019, αποτελεί πρόκληση για εμάς και δεσμευόμαστε στους Δημότες της Ερμιόνης, πως θα είμαστε διεκδικητικοί, θα αξιοποιήσουμε όλες τις κοινωνικές δυνάμεις και θα είμαστε δίπλα στις ανάγκες της τοπικής μας κοινωνίας.


Δημοτική Κοινότητα Ερμιόνης