Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

Κρανίδι: Αυτοκτόνησε δίπλα στη νεκρή μητέρα του!

Ο 47χρονος ζούσε για μεγάλο διάστημα δίπλα στη νεκρή 89χρονη μητέρα του πριν αποφασίσει να βάλει τέλος στη ζωή του

 

Ανείπωτη οικογενειακή τραγωδία έχει συγκλονίσει τους κατοίκους στο Κρανίδι Αργολίδας, που βρήκαν νεκρή στο κρεβάτι της μια ηλικιωμένη συγχωριανή τους σε κατάσταση πλήρους αποσύνθεσης. Σε άλλο δωμάτιο, όμως, είχε βάλει τέλος στη ζωή του ο γιος της που ζούσε για αρκετό καιρό δίπλα στη σορό της μην μπορώντας να την αποχωριστεί!

Οι φίλοι και γείτονες ενίσχυαν συχνά οικονομικά την 89χρονη γυναίκα και τον  47χρονο γιο της ή τους πρόσφεραν από ένα πιάτο φαγητό μια και ήταν εντελώς άποροι και το μόνο που διέθεταν ήταν η διώροφη κατοικία τους. Όταν διαπίστωσαν ότι από το σπίτι διαχεόταν μία έντονη δυσοσμία, κάλεσαν το τοπικό αστυνομικό τμήμα, άνδρες του οποίου μπήκαν στο διώροφο και βρήκαν την 89χρονη νεκρή.

Οι αστυνομικοί άρχισαν να αναζητούν το γιο της και τελικά τον εντόπισαν στον πρώτο όροφο, όπου είχε αυτοκτονήσει με μια αυτοσχέδια αγχόνη. Στην περιοχή έφτασε κλιμάκιο από την Αστυνομική Διεύθυνση Αργολίδας για να διερευνήσει την υπόθεση, καθώς ο 47χρονος είχε βάλει τέλος στη ζωή του μόλις λίγες ώρες πριν, κάτι που σημαίνει ότι ζούσε πολύ καιρό με το άψυχο σώμα της μητέρας του αρνούμενος να δεχτεί ότι στο εξής θα ζούσε χωρίς εκείνη! Πάντως, η Αστυνομία δεν βρήκε ίχνη εγκληματικής ενέργειας.

protothema