Κυριακή 8 Απριλίου 2012

Συμμετοχή Δήμου Ερμιονίδας στο 5ο Φεστιβάλ Ελαιολάδου και Ελιάς

Ο Δήμος Ερμιονίδας συνεχίζοντας την προσπάθεια για ανάδειξη και προβολή των ποιοτικών τοπικών προϊόντων μας, θα συμμετέχει στο 5ο Φεστιβάλ Ελαιόλαδου και Ελιάς το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στις 6, 7και 8 Απριλίου 2012.
     Τα ελαιοκομικά προϊόντα του Δήμου μας θα εκτίθενται σε τμήμα του περιπτέρου της ΠΕΔ Πελοποννήσου με αριθμούς 67-69, όπου επαγγελματίες και παραγωγοί του της περιοχή μας συμμετέχουν, επίσης θα προσφέρουν δωρεάν δείγματα προϊόντων για δοκιμή ενώ θα διανέμεται  και  ενημερωτικό φυλλάδιο του Δήμου Ερμιονίδας.

    Στα εγκαίνια του Φεστιβάλ, την Παρασκευή 6 Απριλίου στις 7:30 το απόγευμα, θα μιλήσει ο δήμαρχος Καλαμάτας και πρόεδρος της ΠΕΔ Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, ενώ το Σάββατο στις 5:30 το απόγευμα, στο πλαίσιο του 5ου Συνεδρίου Ελιάς και Ελαιολάδου θα μιλήσει η διευθύντρια του «Μανιατάκειου Ιδρύματος» Βίκυ Ιγγλέζου.

   Την Κυριακή στις 12:30 το μεσημέρι σεφ από την Πελοπόννησο θα μαγειρέψουν και θα προσφέρουν παραδοσιακά εδέσματα, με βάση το ελαιόλαδο.