Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2010

11.000.000$ για ένα Χριστουγεννιάτικο δέντρo

Πρόταση ανάρτησης, Γιάννης Λακούτσης
  11 εκατομμύρια $ για ένα Χριστουγεννιάτικο δέντρο!
  Αν μας έλεγε κάποιος για ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο αξίας 11 εκατομμυρίων δολαρίων μπορεί να μας φαινόταν απίστευτο, αλλά το γεγονός ότι το συγκεκριμένο δέντρο βρίσκεται σε ένα ξενοδοχείο 7 αστέρων στα Ενωμένα Αραβικά Εμιράτα καθιστά την ιστορία πιστευτή.
  Σύμφωνα με τον Hans Olbertz, γενικό διευθυντή της Emirates Palace Hotel, αυτό είναι το πιο ακριβό χριστουγεννιάτικο δέντρο του κόσμου! Αλλά τι είναι αυτό που κάνει ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο να αξίζει 11 εκατομμύρια δολάρια; Η απάντηση είναι απλή: αντί για τα παραδοσιακά στολίδια το δέντρο είναι διακοσμημένο με πολύ ακριβά κοσμήματα γύρω από τον κλαδιά του, μαζί με μερικούς χρυσούς και ασημένιους φιόγκους!
  Το Χριστουγεννιάτικο δέντρο έχει ύψος 4 μέτρων και είχε αρχική αξία μόλις 10.000$, αλλά η άξια του συνεχώς αυξανόταν, καθώς προστίθονταν διαφορα πολύτιμα στολίδια όπως χρυσός, μαργαριτάρια, διαμάντια, ζαφείρια και άλλες πολύτιμες πέτρες που παρέχονταν από την Style Gallery. Πλέον 181 κοσμήματα διακοσμούν το ακριβότερο Χριστουγεννιάτικο δέντρο στον κόσμο.


Αν ακόμα δε μπορείτε να το πιστέψετε, θα αναφέρουμε ότι το Emirates Palace Hotel προσφέρει ένα πακέτο επτά ημερών, στην τιμή του 1.000.000$, και περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα πολυτελές αυτοκίνητο και ένα ιδιωτικό αεροπλάνο στη διάθεση του πελάτη!

Πηγή: http://siteseeing.gr/..
http://www.numbersland.gr/relax/interesting/1776-11000000-