Παρασκευή 9 Ιουνίου 2023

Μαντώ Κομμά : Ευχαριστώ

Ευχαριστώ

Ευχαριστώ εκ βαθέων 107  χαμόγελα κι αγκαλιές των Νηπιαγωγείων και του Δημοτικού Σχολείου Ερμιόνης για τη συμμετοχή τους στα εκπαιδευτικά προγράμματα που πραγματοποιήθηκαν στο ραφείο των γονιών μου .

Το ΣΤ1 (7/12/2022), το Γ1 (14/12), το Δ2 (16/12), το ΣΤ2 (1/2/2023), το Πρώτο Νηπιαγωγείο (8/5), το Δεύτερο   Νηπιαγωγείο (15/5), το Γ2 (6/6).

Ευχαριστώ θερμά τους εκπαιδευτικούς  τους, νηπιαγωγούς και δασκάλους για την παρουσία τους και για την άψογη συνεργασία που είχα μαζί τους.

Την Ελένη Βλάσση-Κούστα, τη Βασιλική Μέλλου την Παρασκευή Σκούρτη-  Δαγρέ, το Γιώργο Αλεξάκο τη Μαρία Δέδε, τη Γεωργία Τζάρου, την Άννα-Μαρία Χρήστου, την  Ελένη Βλάσση-Δημαράκη, και την Τζωρτζίνα Σιάννα-Τζιέρη.

Μια ζεστή αγκαλιά όλοι μας, με απόλυτο σεβασμό στον Κώστα και στη Λούλα

γνωρίσαμε και ζήσαμε μια αληθινή ιστορία΄  την ιστορία ενός ραφείου της Ερμιόνης στο δεύτερο μισό του εικοστού αιώνα.

Ευχαριστώ θερμά έναν  πολυτάλαντο ευγενή της Ερμιόνης, τον Παναγιώτη Παπαμιχαήλ, όχι μόνο για την παρουσία του σε πρόγραμμα, αλλά και για την έκπληξη που μας είχε ετοιμάσει΄ την παραδοσιακή ερμιονίτικη φορεσιά, ραμμένη από τον ίδιο.

Ευχαριστώ επίσης την πρώην και την νυν πρόεδρο του ΙΛΜΕ  Ήρα Φραγκούλη-Βελλέ και Τίνα Αντωνοπούλου για την παρουσία τους σε δυο προγράμματα, τη Ρίνα Λουμουσιώτη, τη Μαρία Ασλάνη, την Ντόνα και τις μητέρες των παιδιών Μαρία Αγρίμη-Ασλάνη, Μελίνα Νταντή-Άκληρου, Ελευθερία Μαυρίδου-Παλυβού και Μαίρη Βογανάτση- Μέλλου.

Σας ευχαριστώ όλους.

Τα προγράμματα ήταν αφιερωμένα

στον Κώστα και στην Λούλα


Μαντώ Κομμά

·  

* Οι φωτογραφίες είναι από το αρχείο της Μαντώς Κομμά