Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2023

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ-2023

 


27  Ιανουαρίου  2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΙΔΡΥΣΗ ΝΕΑΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ

 

        Συνδημότες και συνδημότισσες, 

Οι προσεχείς  Δημοτικές Εκλογές του Οκτωβρίου 2023 σηματοδοτούν την έναρξη μιας νέας δυναμικής περιόδου για τον Δήμο Ερμιονίδας.  Μιας περιόδου  κρίσιμης για τις προοπτικές  του Δήμου μας  την επόμενη δεκαετία, με κύριο  μέλημα να  είναι η  προώθηση της αναπτυξιακής πορείας του Δήμου μας, η οποία θα αποτελέσει το εφαλτήριο για να ξεπεράσουμε τα προβλήματα του παρελθόντος.

Πρωταρχικός στόχος αποτελεί η καλύτερη  ποιότητα στην καθημερινή εξυπηρέτηση και στη ζωή των κατοίκων, με την αποτελεσματική λειτουργία όλων των υπηρεσιών του Δήμου,  η οποία θα αποκαταστήσει  την εμπιστοσύνη  του Δημότη προς την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Εμείς, μπροστά στις προκλήσεις του αύριο,  ενώνουμε τις δυνάμεις μας για ένα κοινό πρόγραμμα δράσης με ΟΡΑΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ του τόπου μας.  

 Με δεδομένο ότι η  συνεργασία όλων των προοδευτικών και υγιών δυνάμεων  αυτού του τόπου είναι απαραίτητη για την  αλλαγή στα δημοτικά πράγματα του Δήμου μας, προχωρούμε  στην ίδρυση μιας Νέας, Ανεξάρτητης, Προοδευτικής  Δημοτικής Κίνησης με στόχο να ενώσουμε  σημαντικές Αυτοδιοικητικές δυνάμεις του τόπου μας, του Δήμου Ερμιονίδας.

Με την κίνησή μας αναλαμβάνουμε ταυτόχρονα μια ουσιαστική  πρωτοβουλία: 

Δεσμευόμαστε ότι με την πολύχρονη εμπειρία και  γνώση μας θα εγγυηθούμε την απρόσκοπτη δημοκρατική της πορεία  η οποία θα δώσει την δυνατότητα σε όλους τους δημότες να εκφράσουν ένα νέο όραμα για την ουσιαστική αναβάθμιση της τοπικής μας Κοινωνίας.

Το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα ακολουθήσουν οι απαραίτητες  δημοκρατικές διαδικασίες για την ανάδειξη των θεσμικών οργάνων της Νέας Δημοτικής Παράταξης (Επικεφαλής- Γραμματεία Παράταξης).

Προσκαλούμε όλους τους ενεργούς και προβληματισμένους δημότες, αυτοδιοικητικά στελέχη που έχουν υπηρετήσει με συνέπεια και αποφασιστικότητα τον θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ομάδες πολιτών με κοινωνικές ευαισθησίες να συστρατευθούν και να ενεργοποιηθούν με σκοπό την επίτευξη των κοινών στόχων μας.

 Η  δημιουργία μιας παράταξης  με ενεργούς πολίτες αποτελεί κύριο στόχος μας, καθώς  και η συγκρότηση  ενός ψηφοδελτίου που θα το απαρτίζουν δημότες και δημότισσες  όλων των κλάδων της οικονομικής και επαγγελματικής δραστηριότητας, με τεχνοκρατική αντίληψη, με  κοινωνικές ευαισθησίες, με νέο ύφος και ήθος πολιτικής συμπεριφοράς, με δημοκρατική συνείδηση, που  θα επιθυμούν τις μεγάλες προοδευτικές αλλαγές και όχι την απλή διαχείριση της Δημοτικής Εξουσίας, με  μεγάλη πραγματική αγάπη για τον τόπο,  υπηρετώντας το <<ΕΜΕΙΣ>> και όχι το <<εγώ>>.

  Η δημιουργία ικανών συνθηκών για την προοπτική ανάπτυξης και της  επίλυσης των σοβαρών προβλημάτων που  υπάρχουν και τα γνωρίζετε όλοι,  απαιτεί  συντονισμό, προγραμματισμό και βούληση για σκληρή δουλειά.

Σας καλούμε να ξεκινήσουμε μαζί έναν εποικοδομητικό διάλογο, ένα δίαυλο επικοινωνίας με όλα τα μέρη της κοινωνίας που αναζητούν μια επίκαιρη πρόταση στα δημοτικά δρώμενα της επαρχίας μας.  Επιθυμούμε να δημιουργήσουμε μαζί το εφαλτήριο με το οποίο ο Δήμος Ερμιονίδας θα συμμετέχει στο αύριο, δυνατός και ενισχυμένος, μια Τοπική αυτοδιοίκηση με ανθρωποκεντρική διάσταση η οποία θα υπηρετεί με συνέπεια και αποφασιστικότητα τον όμορφο Τόπο μας, την όμορφη ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ.

  

  Οι υπογράφοντες : 

Λάμπρου Αναστάσιος                                            Τόκας Αναστάσιος