Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2022

Έρευνα για την πολιτιστική δράση φορέων στη κοινότητα Ερμιόνης

 Το Δ.Σ. της Εταιρείας Μελετών Ερμιονίδας, παίρνοντας την πρωτοβουλία να αναδείξει θέματα του πολιτιστικού και ιστορικού ιστού της περιοχής μας, σας καλεί να απαντήσετε το παρακάτω ερωτηματολόγιο που αφορά την πολιτιστική δράση των φορέων που έχουν έδρα και δραστηριοποιούνται στην κοινότητα της Ερμιόνης.

Στόχος της παρούσας έρευνας είναι να αναδείξει το πολιτιστικό "γίγνεσθαι" του τόπου μέσα από το έργο των φορέων αλλά και να παρακινήσει τους φορείς που δραστηριοποιούνται στον τόπο, σε νέους δρόμους, σε νέα μονοπάτια, μακριά από λάθη, τα οποία δυσαρεστούν και απομακρύνουν τους ανθρώπους της περιοχής από την ενασχόλησή τους με ιστορικά και πολιτιστικά θέματα.
Η παρακάτω φόρμα δεν αφορά τους φορείς που εκπροσωπούνται από το εκάστοτε Νομικό Πρόσωπο Πολιτισμού, Πρόνοιας & Παιδείας του Δήμου Ερμιονίδας (όπως Δημοτικές βιβλιοθήκες κ.α.).
Όλα τα στοιχεία σας είναι απόρρητα.
Οι απαντήσεις σας ομαδοποιούνται μέσα από το Google forms και ΔΕΝ θα μελετηθούν ατομικά.
Αφιερώστε 5 λεπτά.
Είναι σημαντικό για όλους μας!
Σας ευχαριστούμε!
Τα αποτελέσματα της μικρής αυτής έρευνας θα δημοσιοποιηθούν ηλεκτρονικά αλλά και στο επόμενο τεύχος του περιοδικού "Ερμιόνη, άλλοτε και τώρα". Έρευνα για την πολιτιστική δράση φορέων στη κοινότητα Ερμιόνης