Πέμπτη 7 Απριλίου 2022

ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΕΡΜΙΟΝΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 


Η Κοινότητα Ερμιόνης, όπως και όλοι οι συμπολίτες μας, νοιώθουμε   ενθουσιασμένοι  και περήφανοι  από την έκδοση του Προεδρικού  Διατάγματος  20 του 2022, το οποίο δημοσιεύτηκε στο  υπ΄ αριθμ. 54 ΦΕΚ της 14 Μαρτίου 2022  και μας διαβιβάστηκε από το Δήμο Ερμιονίδας την 5η  Απριλίου 2022 και αναρτήθηκε  με ιδιαίτερη χαρά από τον Δημάρχο Ερμιονίδας κ. Ιωάννη Γεωργόπουλου  στην ιστοσελίδα του Δήμου Ερμιονίδας και στα τοπικά ιστολόγια.

Η Κοινότητα μας ευχαριστεί τον πρέσβη επί τιμή κ. Γεώργιο Γεννηματά, ο οποίος,  σε στενή συνεργασία με τον  Ερμιονικό  Συνδέσμο  και προσωπικές  του σχέσεις με Ερμιονίτες  συμπολίτες μας,  πρωτοστάτησε στην καθιέρωση  ως δημόσιας εορτής τοπικής σημασίας την επέτειο της “κατ΄ επανάληψη” Γ ‘ Εθνοσυνέλευσης  για την Κοινότητα Ερμιόνης, η οποία θα εορτάζεται την δεύτερη Κυριακή του Μαρτίου κάθε έτους.

Οι πολυετείς προσπάθειες του Ερμιονικού Συνδέσμου επισφραγιστήκαν με την Απόφαση της Κοινοτικής μας Αρχής επί Προεδρίας του αείμνηστου Πρόεδρου Χρήστου Δάγκλη και της Δημοτικής Αρχής Δήμου Ερμιονίδας 2014 -2019 επί δημαρχίας του αείμνηστου Δημήτρη Σφυρή, με αποκορύφωμα  την εορταστική λαμπρότητα του 2017 και την παρουσία του Πρόεδρου της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλου στον τόπο μας.

Ο κ. Γεώργιος Γεννηματάς εικονίζεται αριστερά του Προέδρου Ερμιόνης, από επίσκεψη του στο Κοινοτικό μας Κατάστημα.