Τρίτη 13 Ιουλίου 2021

Α. Μπίμπας : Σχετικά με την ανάπλαση στην Κοινότητα Διδύμων.


Κρανίδι, 13/07/2021

 

Κινδυνολογούν, Παραπληροφορούν και Διχάζουν !!!

 

 Στην χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου μεταξύ άλλων, εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία η μελέτη αναπλάσεων στις Κοινότητες Διδύμων Κοιλάδας και Φούρνων. Μια μελέτη που αναβαθμίζει κατά κόρον κοινόχρηστους χώρους ιδιαίτερης σημασίας σε κάθε μία από τις παραπάνω Κοινότητες. Κατά τη συζήτηση προέκυψαν ορισμένες αντιδράσεις και επί του θέματος τοποθετήθηκαν τόσο, ο  Δήμαρχος κος Γεωργόπουλος και ο Δημοτικός Σύμβουλος κος Σπύρος Αντουλινάκης  όσο, και εγώ ως Αντιδήμαρχος της Δημοτικής Ενότητας .

 Σήμερα εκδόθηκε από τους επικεφαλής των παρατάξεων της αντιπολίτευσης κοινή δήλωση με την οποία, ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΝ αναγράφοντας τεχνηέντως μεταξύ άλλων, ότι οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης δεν ψήφισαν την μελέτη για την ανάπλαση του κοινόχρηστου χώρου δυτικά του κτιρίου Συγγρού στα Δίδυμα, ενώ η αλήθεια είναι πως, κάποιοι εκ των συμβούλων δεν ψήφισαν. ΚΙΝΔΥΝΟΛΟΓΟΥΝ λέγοντας πως το κτήριο καταρρέει, παρουσιάζοντας μεμονωμένες εικόνες από ένα μικρό δωματιάκι που παρέμενε κλειστό εδώ και χρόνια, όπου όπως ανέφερε ο δημοτικός σύμβουλος κύριος Σπύρος Αντουλινάκης άμεσα θα αποκατασταθούν οι φθορές με ήπιες παρεμβάσεις όπως, έχει προγραμματιστεί. ΔΙΧΑΖΟΥΝ και μεταφέρουν λανθασμένες πληροφορίες τόσο αυτοί όσο, και οι συν αυτούς, αφού κωφεύουν κατά τις ενημερώσεις μου για τις μεγάλες παρεμβάσεις που μελετώνται και την σχετική αδειοδότηση που χρειάζεται για να προχωρήσουμε στις εργασίες που πρέπει να γίνουν στο κτήριο Συγγρού, ενώ προσπερνούν τις μέχρι ώρας παρεμβάσεις μας εντός και εκτός του κτηρίου.

 Ξεκάθαρα, με αλήθεια και συνέπεια η Δημοτική Αρχή θα συνεχίσει το έργο της και μέσα από αυτό θα κριθεί. Για τα Δίδυμα όμως, όπου ιδίως  τα τελευταία χρόνια όταν διοικούσαν οι δυο εξ’αυτών που σήμερα μας κουνούν το δάχτυλο και δεν είχε γίνει ούτε ένα σημαντικό έργο, απαντούμε με τα πεπραγμένα μας .

 Εμείς, (ακόμα και την εποχή που ο επικεφαλής σήμερα της μείζονος αντιπολίτευσης και η παράταξή του, είχαν υπό διωγμό τους εθελοντές απαξιώνοντας ακόμα και τις εκδηλώσεις τους ) είμασταν και παραμένουμε δίπλα στην Εθελοντική Ομάδα που εδρεύει στο κτήριο Συγγρού, στηρίζοντας έμπρακτα την προσπάθειά της. Στην Κοινότητα δε, εκτελέσαμε και εκτελούμε σημαντικά έργα (όπως η συντήρηση του Κοινοτικού Καταστήματος, ανάπλαση της Κεντρικής Πλατείας, παρεμβάσεις στο κοιμητήριο, αντικατάσταση ασφαλτοτάπητα κ.α ) και συνεχίζουμε πιστοί στο πρόγραμμα και τις δεσμεύσεις μας.

 

Ο Αντιδήμαρχος

Αριστείδης Α. Μπίμπας