Δευτέρα 12 Απριλίου 2021

Βιβή Σκούρτη:Βρισκόμαστε στον πάτο του βαρελιού

Σας έταξαν «ασφάλεια και τάξη»;

Η κυβέρνηση των αχρήστων έταξε ασφάλεια και τάξη, όμως δυστυχώς στην κοινωνία μας εμφανίζονται φαινόμενα Κολομβίας.

Από τη μια μεριά δημιουργούμε αστυνομία για τα πανεπιστήμια, μπουκάρουμε στα σπίτια σκηνοθετών, σπάμε χέρια δεκατριάχρονων παιδιών, εξισώνουμε το περίπατο σε αδίκημα μετατρέποντάς τον σε εισπρακτικό μέσο, κυνηγάμε οικογένειες που κάθονται στα παγκάκια της πλατείας, ξυλοφορτώνουμε νέους, περιορίζουμε βασικά ατομικά δικαιώματα με την ομάδα δράσης να εφορμά στις πλατείες όπως το Αμερικάνικο ιππικό.

Και καθώς οι αυθαιρεσίες και η προσβολή της ανθρώπινης αξιοπρέπειας από τα αστυνομικά όργανα αποτελούν καθημερινή πρακτική, από την άλλη το οργανωμένο έγκλημα ανθεί, τα συμβόλαια θανάτου εκτελούνται το ένα μετά το άλλο μετατρέποντας την Ελλάδα σε Μάλτα.

Επίσης ο καταδικασμένος αρχιφασίστας, νεοναζί Χρήστος Παππάς παραμένει άφαντος και ως εκ τούτου ασύλληπτος, ενώ το εμπόριο ναρκωτικών καλά κρατεί. Κατά τα’ άλλα φταίει η πλατεία Εξαρχείων και φυσικά ο Πολάκης που καπνίζει.

Βεβαίως για την εξυγίανση του εγκλήματος οι αστυνομικοί δεν επαρκούν γιατί φυλάνε τον Φουρθιώτη,  μάνατζερ της Αλεξανδράτου.

Ασφάλεια σας έταξαν σε Κολομβία μας μετέτρεψαν!

            Απέναντι σ’ αυτή την κατάσταση που η κυβέρνηση δημιουργεί, στα περιστατικά της ανείπωτης και πρωτοφανούς αυθαιρεσίας, της αστυνομικής ασυδοσίας, της ποινικοποίησης της συλλογικής και κινηματικής δράσης, έρχεται να προστεθεί η διαστρέβλωση, η παραποίηση, η φίμωση της αλήθειας και φυσικά κάθε αντίθετης φωνής.

            Σε αυτή τη γενική κατάσταση δεν εξαιρείται και η δική μας περιοχή, όπου με συντονισμένες προσπάθειες,  γνωστά κέντρα, προσπαθούν να φιμώσουν κάθε αντίθετη φωνή υπερασπιστή της κοινωνίας και των συμφερόντων του όλου, που ασκεί έλεγχο και κριτική. Έτσι μεθοδικά στοχοποιούν, ασκούν διώξεις, «φυτεύουν» κατηγορίες, κατηγοριοποιούν σε πολίτη χαμηλών δυνατοτήτων και επομένως χαμηλών δικαιωμάτων, καλλιεργούν την εντύπωση  του «σεσημασμένου». 

            Φαινόμενα άκρως ανησυχητικά και πρακτικές επικίνδυνες!

Βρισκόμαστε στον πάτο του βαρελιού.


Βιβή Σκούρτη