Τετάρτη 24 Ιουνίου 2020

Από φέτος το «ΒΡΑΒΕΙΟ ΑΡΙΣΤΕΙΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΓΚΑΤΣΟΣ» αφορά όλους τους δημότες του Δήμου Ερμονίδας!

ΕΡΜΙΟΝΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ 

Από φέτος το «ΒΡΑΒΕΙΟ ΑΡΙΣΤΕΙΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΓΚΑΤΣΟΣ»    αφορά όλους τους δημότες του Δήμου Ερμονίδας! 
O θεσμός του «ΒΡΑΒΕΙΟΥ ΑΡΙΣΤΕΙΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΓΚΑΤΣΟΣ» επεκτείνεται από φέτος σε όλη την επικράτεια του Δήμου μας, ώστε να δίνεται η δυνατότητα στους άξιους νέους από όλες τις δημοτικές κοινότητες, να συμμετέχουν στη διαγωνιστική διαδικασία. 
Ο «ΕΡΜΙΟΝΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ» ανταποκρινόμενος με ικανοποίηση στο αίτημα των δημοτικών κοινοτήτων που μέχρι τώρα δεν είχαν πρόσβαση στο μοναδικό αυτό θεσμό αριστείας του Δήμου μας, δίνει πλέον τη δυνατότητα σε όλους τους νέους, από κάθε γωνιά του Δήμου Ερμιονίδας, να βραβευτούν για τους κόπους τους στον δύσκολο αγώνα δημιουργίας που δίνουν, κάτω από τις αντίξοες συνθήκες της εποχής μας. 

Ακολουθεί η αναλυτική ανακοίνωση του «ΕΡΜΙΟΝΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ» για το «ΒΡΑΒΕΙΟ ΑΡΙΣΤΕΙΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΓΚΑΤΣΟΣ» 2021. Δηλώσεις συμμετοχής/διευκρινίσεις:  Ελένη Τράκη, τηλ. 210 4515081 (Πειραιάς) και 27540 31228 (Ερμιόνη) Γιάννης Σπετσιώτης, τηλ. 210 8662094 (Αθήνα)

                                                                       Ανακοίνωση

Ο «Ερμιονικός Σύνδεσμος» ανακοινώνει ότι 

καταληκτική ημερομηνία υποβολής υποψηφιοτήτων 

για την 5ηαπονομή του Βραβείου Αριστείας 

«ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΓΚΑΤΣΟΣ» 

ορίζεται η Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2020.

 

Το Βραβείο Αριστείας «ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΓΚΑΤΣΟΣ» απονέμεται ετησίως κατά την πρωτοχρονιάτικη πανηγυρική συνεδρίαση του «Ερμιονικού Συνδέσμου» στον/στην μεταπτυχιακό/η φοιτητή/τρια, ο/η οποίος/α κατά το προηγούμενο της βραβεύσεως ακαδημαϊκό έτος, απέκτησε μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών από ελληνικό πανεπιστήμιο-πολυτεχνείο ή από ομοταγές προς αυτά αλλοδαπό εκπαιδευτικό ίδρυμα, αναγνωρισμένο από τον αρμόδιο φορέα (ΔΟΑΤΑΠ) και, είτε είναι εγγεγραμμένος/η στο δημοτολόγιο οιασδήποτε κοινότητας του Δήμου Ερμιονίδος, είτε κατά το χρόνο της βραβεύσεώς του/της είναι μέλος του «Ερμιονικού Συνδέσμου», ή ένας εκ των γονέων του/ης, τουλάχιστον επί τριετία. Κατά σειράν αξιολογήσεως προηγούνται οι κάτοχοι διδακτορικού διπλώματος (PhD) και έπονται οι κάτοχοι μεταπτυχιακού (MSc). Σε περίπτωση περισσοτέρων προσοντούχων, το Βραβείο Αριστείας απονέμεται στον/ην έχοντα/ουσα την υψηλότερη βαθμολογία και σε περίπτωση ισοβαθμίας μοιράζεται ισομερώς. 

Το Βραβείο Αριστείας «ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΓΚΑΤΣΟΣ»                        συνοδεύεται από χρηματικό έπαθλο.