Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2019

Σχόλιο του Άκη Γούτου σχετικά με τις άδειες για το γήπεδο γκολφ της Kilada Hills

O Άδωνις Γεωργιάδης υπογράφει τις άδειες για το γήπεδο γκολφ της Kilada Hills στο Πόρτο Χέλι

Η προσέλκυση επενδύσεων έχει μεγάλη σημασία για την τοπική μας οικονομία και την ανάπτυξη της Ερμιονίδας. Όλες οι επενδύσεις αυξάνουν το παραγωγικό δυναμικό της οικονομίας και δημιουργούν τις συνθήκες για μεγαλύτερη οικονομική ευμάρεια στο μέλλον.
Δημιουργούν θέσεις εργασίας που συχνά υπερτερούν αυτών που προσφέρει η ντόπια οικονομία και νέοι άνθρωποι να μπορέσουν να ξανά γυρίσουν στον τόπο τους .
Αυτό που χρειάζεται η οικονομία είναι επενδύσεις. Κι εδώ όμως χρειάζεται προσοχή, γιατί δεν είναι όλες οι επενδύσεις όμοιες. Όμως αυτές είναι οι επενδύσεις που πραγματικά χρειαζόμαστε, και σε αυτές θα πρέπει να εστιάσουμε , βοηθήσουμε , και προασπίσουμε το συμφέρον του τόπου αλλά και των επενδυτών. Όποτε θα πρέπει να υπάρχει σοβαρότητα στην αντιμετώπιση σοβαρών ζητημάτων που ταλαιπωρούν δεκαετίες την Ερμιονίδα και θα πρέπει να υπάρχει θέληση και τόλμη σε προβλήματα όπως ύδρευση , άρδευση , υγεία , ασφάλεια , προσβασιμότητα , διαχείριση απορριμμάτων , να απαιτηθούν λύσεις από κεντρική διοίκηση σε συλλογικό επίπεδο από όλους . Έχουμε ευθύνη να είμαστε ενημερωμένοι, να έχουμε απόψεις , ιδέες και τόλμη για να διεκδικησουμε πράγματα για να διορθωθούν χρόνια προβλήματα της Ερμιονίδας . Ας είναι η επένδυση αυτή η αρχή για ανάπτυξη , εξέλιξη και αλλαγή νοοτροπίας ..καλό μήνα !


ΑΚΗΣ ΓΟΥΤΟΣ