Σάββατο 13 Απριλίου 2019

Δυνατή Ερμιονίδα :H αδράνεια κάνει να περνούν αργά οι ώρες και γρήγορα τα χρόνια¨


Ο Παβέζε γράφοντας την φράση αυτή, σίγουρα θα είχε στο μυαλό του, κάποιον σαν τον απερχόμενο Δήμαρχο Ερμιονίδας. Πραγματικά η αδράνεια των 5 χρόνων, δεν σώζεται τις τελευταίες ώρες όσο αργά κι αν περάσουν. Παλεύει ο κ. Σφυρής να μαζέψει τα ασυμμάζευτα που ο ίδιος δημιούργησε, αλλά μονίμως όπως όλοι μας έχουμε καταλάβει, του φταίνε οι άλλοι, μόνο οι άλλοι. Η σελίδα του στο Facebook έχει πάρει φωτιά τους τελευταίους μήνες που προσπαθεί μάταια να πείσει τους συνδημότες μας πως έχει διαπράξει έργο στον τόπο μας. 



Σήμερα παρουσίασε τα Ψηφιδωτά της Ερμιόνης και ανακοίνωσε πως παλεύει για την ανάδειξη και την συντήρηση τους (οι φωτογραφίες βέβαια που ανέβασε έχουν ξεθωριάσει μιας και είναι
τραβηγμένες χρόνια πριν). Οι φωτογραφίες που τραβήξαμε σήμερα το πρωί δηλώνουν ξεκάθαρα ¨το ενδιαφέρον του¨ για τον 



αρχαιολογικό θησαυρό της Ερμιόνης. Τόσα χρόνια δεν μπόρεσε ούτε τα χορτάρια να κόψει από τον χώρο, ούτε ένα λιθαράκι δεν καθάρισε. Τώρα όμως, 44 μέρες πριν τις εκλογές κόπτεται και γι’ αυτό, ασχολείται και με τα ψηφιδωτά της Ερμιόνης που τόσο καιρό είχε παρατημένα. Αν το ξέραμε, θα ζητούσαμε από το Υπουργείο Εσωτερικών κάθε 6μηνο προκήρυξη εκλογών για την Ερμιονίδα, για να αποκτούσε ο κ Σφυρής ενδιαφέρον για τον τόπο μας.
 


Είναι εξαιρετικά προκλητική η στάση του κ Σφυρή που πιστεύει πως θα παραπλανήσει τον κόσμο, με πασαλείμματα της τελευταίας στιγμής και έτσι θα αποσπάσει την ψήφο του. 
Οι κάτοικοι της Ερμιονίδας πλέον ξέρουν, δεν θα ρισκάρουν το αύριο του τόπου μας στα χέρια σας κ Σφυρή !!!


Γραφείο Τύπου
Δυνατής Ερμιονίδας