Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2019

ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΜΠΑΜΠΑ ΜΕ ΤΗ ΝΕΔΥΠΕΡ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΠΑΜΠΑΣ  

ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΣ 

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΝΕΔΥΠΕΡ


Τετάρτη 06 Φεβρουαρίου 2019

Συντοπίτες και Συντοπίτισσες, έχω την τιμή να ζητώ για δεύτερη φορά την στήριξη και την ψήφο σας, ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο πλευρό του μελλοντικού μας Δημάρχου Τάσου Τόκα, επικεφαλής της παράταξης ΝΕΔΥΠΕΡ, στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές του Μάϊου 2019.


Πέντε χρόνια τώρα ως αιρετός, αλλά όχι με διοικητική θέση λόγω του εκλογικού κανονισμού των εδρών μέσω ποσοστού, αγωνίστηκα και προσπάθησα να προβάλω, σε οποιοδήποτε κοινωνικό κύκλο και εάν βρισκόμουν, τα προβλήματα του δήμου μας καθώς και τις ατασθαλίες που μεθοδευμένα προκαλούσαν οι διαχειριστές του, έχοντας την πλειοψηφία, αδιαφορώντας πλήρως για το κοινό καλό και όφελος.


Όσοι με γνωρίζουν ξέρουν ότι ήμουν από τους πρώτους που έθεσα το παράνομο τιμολόγιο της ΔΕΥΑΕΡ, καθώς και το πώς θα έπρεπε να είναι. Τόσο υπέρ των δημοτών όσο και προς την εταιρεία για να την ορθοποδήσουμε.


Έθεσα το θέμα για το αποχετευτικό και την αφαλάτωση, καθώς και τις ανεπανόρθωτες ζημίες στους μη λειτουργικούς βιολογικούς σταθμούς και για την κακοδιαχείριση αυτών που είναι σε λειτουργεία, θέτοντάς απόψεις αντιστοίχως για αλλαγή της χρήσης τους και την σωστή λειτουργεία.


Έθεσα το ζήτημα των απορριμμάτων και την λανθασμένη χρήση ενός δανικού κανονισμού, που ούτε καν μπήκαν στον κόπο να τον διαβάσουν, προσαρμόζοντας τον τουλάχιστον στις συνθήκες της Ερμιονίδας μας.


Ανέδειξα με άρθρο μου σχετικά για γρήγορη λύση στο θέμα των αδέσποτων, με μέσα και δυνατότητες που κατέχει ήδη ο Δήμος μας.


Συμμετείχα και έθεσα τις γνώσεις μου για μία βιώσιμη και αναπτυγμένη κτηνοτροφία στην περιοχή μας βασιζόμενη στις μικρές συνεργασίες ευέλικτης τακτικής και εκτροφής εγχώριων φυλών, σε αντίθεση με τις απόψεις του ολοκληρωτικού συνεταιρισμού, μοντέλο που δεν λειτούργησε στις περισσότερες περιπτώσεις στο παρελθόν στην χώρα μας.


 Έθεσα άποψη για την δημιουργία μικρών εθελοντικών ομάδων πολιτών για την προφύλαξη και ασφάλεια του δήμου μας, σε συνεργασία με την αστυνομία, καθώς και την φωταγώγηση κάθε στενού και δρόμου με λάμπες με ηλιακά πάνελ, αξιοποιώντας κονδύλια μέσο ΕΣΠΑ και αλλά Ευρωπαϊκά Προγράμματα, από τα οποία ποτέ δεν μπόρεσα έως τώρα να καταλάβω γιατί η Δημοτική αρχή δεν έκανε χρήση τους, όχι μόνο γι΄αυτό αλλά και για άλλες αναπτυξιακές ενέργειες που δικαιούταν να πάρει ο δήμος μας, χάνοντας έτσι οποιαδήποτε  προσπάθεια χρηματοδότησης.


Έτσι λοιπόν μετά από πέντε χρόνια κάνω ξανά την προσπάθεια να συμμετάσχω στις δημοτικές εκλογές, με την πεποίθηση ότι ο κόσμος της Ερμιονίδας θα μου δώσει την ανάλογη διοικητική θέση ώστε με την βοήθεια του θεού και ενεργή δημοτική παρουσία, αυτά που έχω θέσει να τα γνωρίσει και ο υπόλοιπος κόσμος της Ερμιονίδας μας, μέσω της υλοποίηση τους και να με κρίνει.