Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2019

Αγγελική Λούμη – Γιαννικοπούλου : Προσέφυγα στην Ελληνική Δικαιοσύνη και έκανα μήνυση στον Δημήτρη Σφυρή για συκοφαντική δυσφήμιση.

Αγαπητές Συνδημότισσες, αγαπητοί Συνδημότες,
Σε συνέντευξη που έδωσε ο απερχόμενος Δήμαρχος Ερμιονίδας Δημήτρης Σφυρής στο τηλεοπτικό κανάλι Super TV Πελοπόννησος στις 21/1/2019, αναφέρεται στο πρόσωπό μου, εκτοξεύοντας για μια ακόμα φορά εναντίον μου ψέματα και συκοφαντίες.
Ισχυρίζεται ψευδέστατα και συκοφαντικά ότι αυτός με διέγραψε από την παράταξή του, διότι προσπάθησα να εκμεταλλευτώ την θέση μου στο Δήμο Ερμιονίδας για προσωπικό μου όφελος, εμπλέκοντας μάλιστα με κακοήθεια το όνομα του συζύγου μου.
Η αλήθεια είναι ότι ουδέποτε με διέγραψε από την παράταξή του ο Δημήτρης Σφυρής, αλλά εγώ ανεξαρτητοποιήθηκα για καθαρά πολιτικούς λόγους στις 28 Ιουλίου 2016, με επιστολή που παρέδωσα στον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Αριστείδη Δημαράκη και απέστειλα στα ΜΜΕ, την οποία μπορείτε να διαβάσετε εδώ: http://eikonoskopionews.blogspot.com/2016/07/blog-post_46.html .
Η επιστολή ανεξαρτητοποίησης μου απαντήθηκε από τον Δημήτρη Σφυρή στις 2  Αυγούστου 2016, με μια ανακοίνωση, μνημείο ψεύδους και συκοφαντίας, την οποία μπορείτε να διαβάσετε εδώ:   http://eikonoskopionews.blogspot.com/2016/08/blog-post_0.html .

Σε αυτά τα ψεύδη απάντησα άμεσα την επόμενη μέρα, δηλαδή στις 3 
Αυγούστου 2016, όπου σας ενημέρωσα με στοιχεία και έγγραφα για την αλήθεια και απέδειξα ότι ο Δήμαρχος Ερμιονίδας για μια ακόμα φορά ψεύδεται, συκοφαντεί και λασπολογεί εναντίον μου.
Αυτήν την τελευταία ανακοίνωσή μου, η οποία δεν απαντήθηκε ποτέ, μπορείτε να διαβάσετε εδώ: http://eikonoskopionews.blogspot.com/2016/08/blog-post_96.html.
Σήμερα λοιπόν μετά από δυόμιση χρόνια ο Δημήτρης Σφυρής επανέρχεται και επαναλαμβάνει εναντίον μου, χωρίς καμία  ντροπή και με τρόπο ανήθικο , τα ίδια αποδεδειγμένα ψέματα και τις ίδιες συκοφαντίες που έλεγε τότε.
Μπορώ να δεχτώ την οποιαδήποτε κριτική σε πολιτικό επίπεδο. Την ανηθικότητα και την προσπάθεια εμπλοκής της οικογένειάς μου στα πολιτικά παιχνίδια του καθενός, θα την τσακίσω.
Επειδή είμαι υποχρεωμένη να υπερασπιστώ την τιμή και την υπόληψη ,τόσο την δική μου όσο και της οικογένειάς μου, προσέφυγα ήδη στην Ελληνική Δικαιοσύνη και μαζί με τον σύζυγό μου, του κάναμε μήνυση, για ψευδείς ισχυρισμούς στα ΜΜΕ και συκοφαντική δυσφήμιση.
Δυστυχώς για τον κ. Σφυρή όλα αυτά, για τα οποία γράφω ,συνοδεύονται πάντα από τα αντίστοιχα έγγραφα τα οποία θα χρησιμοποιηθούν στα ελληνικά δικαστήρια ως απόδειξη των ισχυρισμών μου.
Ο κ. Σφυρής την απάντηση σε ποινικό επίπεδο θα την λάβει από την Ελληνική Δικαιοσύνη, στην οποία προσέφυγα.
Κρανίδι 28/1/2019
Λούμη – Γιαννικοπούλου Αγγελική
Ανεξάρτητη Δημοτική Σύμβουλος
Δήμου Ερμιονίδας