Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2016

Η Φωτεινή Βελεσιώτου στη λήξη του 3ου Φεστιβάλ Ερμηνείες στην Ερμιονίδα

Με την αγαπημένη ερμηνεύτρια του λαϊκού τραγουδιού Φωτεινή Βελεσιώτου κλείνει το 3ο Φεστιβάλ Θεάτρου "Ερμηνείες στην Ερμιονίδα", την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου και ώρα 21.00.

Η Φωτεινή Βελεσιώτου, έχοντας στις αποσκευές της μια πετυχημένη χειμερινή σεζόν, με πολλές sold out εμφανίσεις στην Αθήνα και στην επαρχία, συνεχίζει τα μουσικά ταξίδια της ανά την Ελλάδα αυτό το καλοκαίρι, συναντώντας φίλους και συνταξιδιώτες των μουσικών της επιλογών.

Σεμνή αλλά ουσιαστικά παρούσα, ανιχνεύει με τον δικό της τρόπο και μελετά αθόρυβα κάθε μουσικό ρεύμα, σύγχρονο ή κλασσικό, δίνοντας τον δικό της τόνο σε κάθε ερμηνεία της.



Στη συναυλία της θα μας τραγουδήσει όλα αυτά που χρόνια τώρα την έχουν μαγέψει, σε ένα αληθινό ταξίδι στους δρόμους των τραγουδιών που όλοι αγαπάμε, έξω από τα δεσμευτικά όρια ενός κλασικού μουσικού προγράμματος. Η προσωπική της δισκογραφία συνδυάζεται με γνωστά τραγούδια μεγάλων συνθετών που έχουν σημαδέψει το ελληνικό τραγούδι στο σύνολό του.

Μαζί της ο νέος ταλαντούχος τραγουδιστής Σωτήρης Μπαλλάς, που με τις ερμηνείες του καταφέρνει να πείσει ότι τα επόμενα χρόνια μπορούμε να περιμένουμε πολλά πράγματα από τον ίδιο στον χώρο του καλού ελληνικού τραγουδιού.

Μαζί τους επί σκηνής οι εξαιρετικοί μουσικοί:

Νίκος Παπαναστασίου: Διεύθυνση ορχήστρας, πιάνο , ακορντεόν
Γιώργος Καραµφίλλης: µπουζούκι
∆ιονύσης Μακρής: κοντραµπάσο
Θωµάς Κωστούλας: τύµπανα
Γιάννης Οικονοµίδης: τροµπέτα, φλικόρνο.

culturenow