Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016

ΣΕΤΑ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ


Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σ.Ε.Τ.Α.Α. καταγγέλλει την απαράδεκτη και αυταρχική συμπεριφορά του Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας Αναστάσιου Χειβιδόπουλου. Ο αντιδημοκρατικός δρόμος που επέλεξε ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας να ακολουθήσει, έχει ως μοναδικό στόχο τον εκφοβισμό, την τρομοκράτηση και την εξόντωση όσων «ενοχλητικών» εργαζομένων τολμούν να διαφωνήσουν ή να κρίνουν τις ενέργειές του.
Η δημόσια προσπάθεια του να εκφοβίσει την Πρόεδρο του Σωματείου μας και όποιον άλλον ήθελε τολμήσει, αποδεικνύει περίτρανα τον αλαζονικό του χαρακτήρα και τις συμπεριφορές του στυλ «θα λες ότι θέλω εγώ ειδεμή θα σε φτιάξω».
Προφανώς στήνεται από τη πλευρά του Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας στοχευμένη εργολαβία, με ξεκάθαρη προσπάθεια να περιθωριοποιήσει και να εξοντώσει εργαζόμενους που πιθανόν να τόλμησαν να διαχωρίσουν τη θέση τους από τις πολιτικές του επιλογές.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σ.Ε.Τ.Α.Α., καλεί τον Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας να σταματήσει τον αντιδημοκρατικό κατήφορο που ακολουθεί, διαφορετικά τέτοιες συμπεριφορές και πρωτοβουλίες δεν μπορούν να μείνουν αναπάντητες.
Εκφράζει παράλληλα την αμέριστη συμπαράστασή του στην Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου μας και την καλεί να μη σκύψει το κεφάλι. Οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και ξέρουν και μπορούν να υπερασπιστούν τους συναδέλφους τους. Αυτό θα γίνει και τώρα. Κανένας δεν θα μείνει μόνος του.
Με συναδελφικούς χαιρετισμούς
για το Δ.Σ. του Σ.Ε.Τ.Α. Αργολίδας
Η Πρόεδρος
Χρυσούλα Κατσιώνη