Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2015

Παραχώρηση Κομποστοποιητών από την Κοινωφελή Επιχείρηση Αθλητισμού και Περιβάλλοντος Δήμου Ερμιονίδας


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η  Κοινωφελής Επιχείρηση Αθλητισμού και Περιβάλλοντος Δήμου Ερμιονίδας πρόκειται να προβεί στην παραχώρηση 42  κάδων Thermo Compost 250/320lt  για χρονικό διαστήμα  δυο ετών  έναντι του αντίτιμου  20€.
Οι κάτοικοι του Δήμου Ερμιονίδας  που ενδιαφέρονται να αποκτήσουν τον κάδο, πρέπει να υποβάλουν αίτηση από 12/10/2015μέχρι 12/11/2015 στο email : Keapde2011@yahoo.gr  ή εγγράφως στο Γραφείο της Κοινωφελούς  Επιχείρησης Αθλητισμού και Περιβάλλοντος Δήμου Ερμιονίδας που εδρεύει στο Δημοτικό Κατάστημα του Δήμου Ερμιονίδας .
Οι προϋποθέσεις παραχώρησης οικιακού κομποστοποιητή είναι: η κατοικία του πολίτη να διαθέτει καλλιεργήσιμο κήπο και ο πολίτης να  ευαισθητοποιημένος στα θέματα του περιβάλλοντος και να δεσμεύεται στη λειτουργία του κάδου.
Εάν  οι αιτήσεις των ενδιαφερόμενών  είναι παραπάνω από  τους διαθέσιμους κάδους να  παραχωρούνται στους  ενδιαφερομένους με τη διενέργεια κλήρωσης. Η παραχώρηση των κάδων θα πραγματοποιηθεί αφού προηγηθεί η υπογραφή του συμφωνητικού παραχώρησης μεταξύ της  Κοινωφελούς Επιχείρησης και του  πολίτη.