Τετάρτη 19 Αυγούστου 2015

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟYΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ
ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
Ναύπλιο, 18 Αυγούστου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟY
Αναφορά Ανδριανού στη Βουλή με θέμα το αίτημα λογιστών-φοροτεχνικών, επαγγελματικών ομάδων και φορολογουμένων για παράταση της προθεσμίας υποβολής των φορολογικών δηλώσεων φυσικών και νομικών προσώπων.
Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός κατέθεσε στη Βουλή Αναφορά προς τον Υπουργό Οικονομικών κ. Ευκλείδη Τσακαλώτο με θέμα το αίτημα λογιστών-φοροτεχνικών, επαγγελματικών ομάδων και φορολογουμένων για παράταση της προθεσμίας υποβολής των φορολογικών δηλώσεων φυσικών και νομικών προσώπων.

Το κείμενο της Αναφοράς έχει ως εξής:


«Με την παρούσα Αναφορά, σας καλώ να εξετάσετε θετικά το αίτημα που διατυπώνεται τόσο από λογιστές – φοροτεχνικούς, το οποίο εγγράφως μου κοινοποίησαν, όσο και από διάφορες επαγγελματικές ομάδες και ευρύτερα φορολογούμενους για την παράταση της προθεσμίας υποβολής των δηλώσεων φυσικών και νομικών προσώπων, δεδομένης της καθυστέρησης που έχει ήδη παρατηρηθεί στην διαδικασία υποβολής, η οποία σε μεγάλο βαθμό οφείλεται στους κυβερνητικούς χειρισμούς ιδίως από την προκήρυξη του δημοψηφίσματος και την επιβολή κεφαλαιακών ελέγχων και εντεύθεν».