Παρασκευή 21 Αυγούστου 2015

Τρόμος για οικογένεια στην Κοιλάδα: Απήγαγαν τον γιο και λήστεψαν τους γονείς του

Ανάστατη είναι η κοινωνία της Κοιλάδας στην Ερμιονίδα μετά από μία υπόθεση ληστείας και αρπαγής που έγινε στο χωριό. Η ασφάλεια Ναυπλίου προσπαθεί να διαλευκάνει την υπόθεση, ενώ έχει συλληφθεί ένας 27χρονος από την περιοχή, που κατηγορείται για ληστεία. Παράλληλα, αναζητούνται ακόμη πέντε άγνωστα άτομα που κατηγορούνται για ληστεία και αρπαγή.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας της ασφάλειας Ναυπλίου, προέκυψε ότι τα άγνωστα άτομα που αναζητούνται, χθες τα ξημερώματα στην Κοιλάδα, ακινητοποίησαν χτυπώντας  και με την απειλή πιστολιού, έναν 41χρονο Έλληνα κάτοικο του χωριού και τον οδήγησαν με το αυτοκίνητό του, σχετικά κοντά στη ερημική περιοχή Δορούφι, με σκοπό να τους παραδώσει χρήματα.

Ο 27χρονος που συνελήφθη, μαζί με τους τρεις από την ομάδα των πέντε αγνώστων που αναζητούνται, χρησιμοποιώντας το αυτοκίνητο του 41χρονου, πήγαν στο σπίτι του στην Κοιλάδα, όπου βρίσκονταν οι ηλικιωμένοι γονείς του και χτυπώντας τους, τους λήστεψαν αφαιρώντας 3.250 ευρώ. Στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

Στο μεταξύ, όσο ο 27χρονος με τα τρία άτομα έκαναν τη ληστεία, ο 41χρονος κατόρθωσε να ξεφύγει από τους δύο που τον επιτηρούσαν.

Ακολούθως ειδοποιήθηκε η αστυνομία και πραγματοποιήθηκε αστυνομική επιχείρηση από την ασφάλεια Ναυπλίου, οπού εντοπίστηκε ο 27χρονος στην Κοιλάδα και συνελήφθη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 27χρονος έχει αναγνωριστεί, ενώ ο ίδιος αρνείται την εμπλοκή του στην υπόθεση.

Ο 27χρονος θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου.

Παράλληλα, η προανάκριση συνεχίζεται για την ταυτοποίηση, τον εντοπισμό και τη σύλληψη των αγνώστων δραστών, καθώς και για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.