Τρίτη 7 Ιουλίου 2015

Τι κρύβεται κάτω από το Βατικανό;

http://www.livecity.gr/thumbnail?filepath=/contentfiles/extsources/01695578f69e74b5463782bc561c2c52.jpg&width=460 Τα υπόγεια που βρίσκονται κάτω από το Βατικανό και τα μυστικά που κρύβουν έχουν κατά καιρούς πυροδοτήσει δεκάδες σενάρια και θεωρίες από πολλούς ερευνητές, σενάρια εξωφρενικά αλλά και θεωρίες οι οπoίες είναι απίστευτες.
Κάτω από το Βατικανό υπάρχει μια μεγάλη υπόγεια πολιτεία με κρύπτες, μυστικά περάσματα και δαιδαλώδεις στοές όπου συνθέτουν ένα από τα πιο εντυπωσιακά σκηνικά μυστηρίου που υπήρξαν ποτέ σε όλη την ιστορία της γης!!!!
Η « κατάρα » του Αγίου και οι « περίεργες » συμπτώσεις
Η υπόθεση ότι εκεί βρίσκονται τα οστά του Απόστολου Πέτρου, παραμένει για αιώνες ένα μεγάλο ερωτηματικό. Αν και η μόνη ιστορική αναφορά που υποστηρίζει ότι ο Άγιος Πέτρος μαρτύρησε και θάφτηκε στα υπόγεια του Βατικανού προέρχεται από τον Γαΐο και ανάγεται στα 200 μ.Χ., εν τούτοις για τους καθολικούς αποτελεί σχεδόν βεβαιότητα!!
Μια πεποίθηση που οδήγησε και τον Μεγάλο Κωνσταντίνο στην ανέγερση της Βασιλικής του Αγίου Πέτρου, στο σημείο αυτό.
Το 1624 ξεκίνησαν οι πρώτες έρευνες στις στοές του Βατικανού, για την αναζήτηση των οστών του Απόστολου Πέτρου, οι οποίες όμως δεν κράτησαν πολύ, αφού συνοδεύτηκαν από μία σειρά « περίεργων » συμπτώσεων:
O Πάπας Ουρβανός VIII αρρώστησε, δεκάδες εργάτες έχασαν μυστηριωδώς τη ζωή τους, ενώ σταδιακά επικράτησε η δοξασία ότι ο Άγιος δεν ήθελε να διαταραχθεί η ησυχία του και γι αυτό έστελνε κατάρα σε όποιον τολμούσε να τον ενοχλήσει!!! Ο φόβος αυτός, σταμάτησε για τουλάχιστον 300 χρόνια κάθε έρευνα στην περιοχή. Τα αρχαία συγγράμματα με τα μεγάλα μυστικά!
Οι τεράστιες βιβλιοθήκες που εκτείνονται σε δεκάδες χιλιόμετρα κάτω από τη γη του Βατικανού, φέρονται να περιέχουν έναν αμύθητο θησαυρό αφού δεν είναι λίγοι εκείνοι που πιστεύουν, πως ανάμεσα στα βιβλία που φιλοξενούνται σε αυτές, υπάρχουν αρχαία συγγράμματα που θεωρούνται χαμένα ή παραμένουν άγνωστα στο ευρύ κοινό, συγγράμματα που λέγεται ότι πριν την καταστροφή από πυρκαγιά της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρας μεταφέρθηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση και μετέπειτα από αιώνες στο Βατικανό!!! Κείμενα που αν ποτέ δοθούν στη δημοσιότητα θα αποκαλύψουν μυστικά και αλήθειες που θα αλλάξουν για πάντα την ιστορία της ανθρωπότητας αλλά και της θρησκείας!!!
Η νεκρόπολη παπών και πρωτοχριστιανών
Ακριβώς κάτω από τη Βασιλική του Αγίου Πέτρου, βρίσκεται η λεγόμενη « Νεκρόπολη των Παπών » ενώ λίγο παραπέρα βρίσκονται θαμμένοι και πολλοί Πρωτοχριστιανικοί. Η νεκρόπολη του υπόγειου Βατικανού, πιστεύετε ότι έγινε ευρέως γνωστή μέσα από το βιβλίο του Dan Brown με τίτλο « lluminati ». Οι περίφημες των « τρύπες φιδιών » που αναφέρονται στο βιβλίο όπου στην πραγματικότητα είναι « σωλήνες για νεκρικές σπονδές », περιγράφονται με γλαφυρό τρόπο από τον συγγραφέα:
« Οι πρωτοχριστιανοί πίστευαν στην ανάσταση των νεκρών, γι αυτό χρησιμοποιούσαν τις τρύπες αυτές για να ταΐζουν τους νεκρούς, χύνοντας μέλι και γάλα στις κρύπτες κάτω από το Βατικανό » μα όλα τα στοιχεία δείχνουν ότι αυτό ήταν πραγματικότητα……
Η χρονομηχανή του πατέρα Ernetti!
Μία ακόμη θεωρία για τους θησαυρούς που κρύβει το υπόγειο Βατικανό, είναι αυτή της χρονομηχανή του πατέρα Ernetti ( Ερννέτι ). Ο γάλλος καθολικός ιερέας Francois Brune ( Φράντσις Μπρούνε ) μέσα από το βιβλίο του « Το νέο μυστήριο του Βατικανού », υποστηρίζει ότι ένας καθολικός ιερέας ο πατέρας Ernetti Pelegrino λίγο πριν ξεψυχήσει το 1994 του έκανε μια μεγάλη αποκάλυψη:
« Πως κατάφερε να δημιουργήσει μια μηχανή του χρόνου με την οποία κατέγραψε την στιγμή της Σταύρωσης του Ιησού! Η χρονομηχανή σύμφωνα με τον Fracois Brune βρίσκεται στα υπόγεια του Βατικανού!! ».Στη δεκαετία του 1960, ο πατέρας Pellegrino Ernetti, ένας εξορκιστής από τη Βενετία, υποστήριξε ότι ήταν μέρος μιας ομάδας που περιλάμβανε δήθεν νομπελίστα Ενρίκο Φέρμι και Βέρνερ φον Μπράουν, που επινόησε ένα «θεατή χρόνο» πριν από το Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. Η μηχανή ονομάζεται Chronovisor, και θα μπορούσε να φέρεται να δουν και να ακούσουν τα γεγονότα του παρελθόντος? Η συσκευή που υποτίθεται ότι θα μπορούσαν να ανοικοδομήσουν τις εικόνες και τους ήχους του παρελθόντος με επακόλουθο τα κύματα τους παρουσιάσει σήμερα στο περιβάλλον μας.
Τα « Βιβλία » μαγείας των υπόγειων βιβλιοθηκών!!!
Κάτω από το Βατικανό στην υπόγεια πολιτεία υπάρχει μια αποθήκη η οποία ονομάζεται « Magicae Bibliotheca » που σημαίνει στα Λατινικά « Μαγική Βιβλιοθήκη ». Έχει πάρει την ονομασία αυτή από τα βιβλία μαγείας τα οποία έχει μέσα της, υπολογίζεται ότι πρέπει να έχει πάνω από 133.000 βιβλία μαγείας από όλο τον κόσμο. Κανένα δεν είναι όμοιο με το άλλο πρόκειται για το καθένα με ξεχωριστό είδος μαγείας, τίτλο, αλλά και γραφή!! Υπάρχουν επίσης δυο βιβλία ένα το 880 μ.Χ και ένα του 1200μ.χ που δεν έχουν μεταφραστεί μέχρι και σήμερα!! Σε αυτά τα δυο βιβλία λέγεται ότι δεν έχουν μεταφραστεί διότι οι γραμματοσειρές αλλάζουν συνέχεια σχήμα και γράμματα κάθε φορά που κάποιος αλλάζει σελίδα (!!!!!!!).
Υπάρχει ακόμα ένα το οποίο αν και δεν είναι γραμμένο στα Λατινικά έχει Λατινικό τίτλο!!! Ονομάζεται « URBANOMANCY Albo TENEBRAE » που σημαίνει « URBANOMANCY OI ΛΕΥΚΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ »!!! Από πληροφορίες διαφόρων ιερέων κατά τους αιώνες που πέρασαν μιλάνε ότι πρόκειται για ένα βιβλίο όχι σατανικό αλλά αιρετικό προς την θρησκεία….. Πρόκειται για ένα βιβλίο του 1111 μ.Χ. Αγνώστου συγγραφέα ο οποίος φαίνεται να ήταν URBANOMANCER εκείνης της εποχής και μιλάει για εναν « MEGAPOLYSOMANCYGARDIAN » όπου και τον βοήθησε να ξεφύγει από « Αλομορφηστές » πληροφορίες για το ζήτημα αυτό μπορείτε να βρείτε στα άρθρα μου «ΜΕGAPOLISOMANCY – URBANOMANCY!!! ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΑΥΤΟ!! ». Το συγκεκριμένο βιβλίο το Βατικανό λέει ότι δεν το έχει ενώ όλες οι ενδείξεις δείχνουν το αντίθετο!!! Το ίδιο λέει και για το γνωστό «ΝΕΚΡΟΝΟΜΙΚΟΝ » το οποίο το έχει σε δυο εκδόσεις μια στα Λατινικά και μια από την πρώτη μετάφραση που έγινε στο Βυζάντιο!!!! Έχει πάρα πολλά βιβλία τέτοιου είδους που λογικά έπρεπε και να τα είχαν καταστρέψει, τα κρατάνε σαν γνώσεις όπως λένε και οι ίδιοι, γνώσεις απαγορευμένες οι οποίες έχουν χαθεί εδώ και χιλιάδες χρόνια……!!!!
Τα υπόγεια συστήματα του Βατικανού κρύβουν εκατοντάδες χιλιάδες μυστικά, ένα από τα πιο σπουδαία είναι ότι το παγκόσμιο αρχαιότατο σύστημα από γαλαρίες σε όλο τον κόσμο συναντιούνται κάτω από το Βατικανό.
Φήμες λένε ότι σφραγίστηκε η είσοδος στις γαλαρίες αυτές το 1992 μετά από κάποιες πολύ άσχημες εμπειρίες που πέρασαν κάποιοι ιερείς αλλά και το υπόγειο στρατιωτικό τάγμα ( !!! ) που έχουν εκεί ύστερα από την εμφάνιση κάποιων αλλόκοτων πλασμάτων, χωρίς βέβαια να έχουν απώλειες!!! Οι πληροφορίες για αυτό το τελευταίο έρχονται από τον πατέρα Τζοβάνι Κορνόρι…… γνωστός σε κάποιους από τα παλιά!!! Υπάρχουν και άλλα πολλά παράξενα πράγματα εκεί κάτω μάλιστα υπάρχει μια φήμη που θέλει το 69% του Βατικανού να είναι υπόγεια…….!!!!! Μα η καλύτερη από όλες τις φήμες που δεν την έχουν διαψεύσει είναι ότι το υπόγειο Βατικανό προϋπήρχε του καινούριου, και ότι προϋπήρχε της Ρώμης μόνο που δεν έχουν ακόμα πει ποιοι είναι αυτοί που το είχαν φτιάξει, είμαι σίγουρος ότι το γνωρίζουν. Δεν υπάρχουν πολλές φωτογραφίες από το υπόγειο Βατικανό διότι αυτοί που μπαίνουν εκεί κάτω το 80% είναι μόνιμο προσωπικό και είναι λιγοστές οι φορές που βλέπουν τον πάνω κόσμο, αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία!!! Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.


Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

ΠΗΓΗ:  thesecretrealtruth
 
Δημήτρης Τουτουντζής