Δευτέρα 8 Ιουνίου 2015

Τo χρυσό πρότζεκτ του «μίστερ Πόρτο Χέλι»

Τα τελευταία χρόνια το Πόρτο Χέλι και οι διαχρονικές Σπέτσες ανέκτησαν την αίγλη παλαιότερων δεκαετιών.

Τo χρυσό πρότζεκτ του «μίστερ Πόρτο Χέλι»
Ηδη από το 2006, ο επιχειρηματίας Μίλτος Καμπουρίδης είχε οραματιστεί να δημιουργήσει εκεί έναν «πόλο έλξης» για την ελίτ των ταξιδιωτών. Σήμερα, 9 χρόνια μετά, ο ίδιος εξελίσσεται σε κυρίαρχο της πολυτελούς φιλοξενίας, με επενδύσεις ανάλογες του στάτους της περιοχής.
Εχοντας ήδη εγκαινιάσει από το 2012 το εντυπωσιακό resort Amanzoe και το 2014 το μοδάτο ξενοδοχείο Nikki Beach, o επιχειρηματίας βρίσκεται φέτος ένα βήμα πριν από την πραγματοποίηση ενός ακόμα μεγαλεπήβολου και τρίτου κατά σειρά πρότζεκτ στην Ερμιονίδα, του Kilada Hills, στο οποίο μόλις την περασμένη εβδομάδα το Συμβούλιο Επικρατείας έδωσε το πράσινο φως για να προχωρήσει η υλοποίησή του. Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα τουριστικά παραθεριστικά χωριά της Ανατολικής Μεσογείου και μια στρατηγική επένδυση που θα αγγίξει τα 418 εκατ. ευρώ σε συνολική έκταση 2.079 στρεμμάτων.
Παράλληλα, την περασμένη Τετάρτη η εταιρεία Dolphin Capital Investors Ltd, εισηγμένη στο χρηματιστήριο του Λονδίνου και επενδυτικό όχημα του Ομίλου Dolphin Capital, τον οποίο ίδρυσε το 2004 ο Μίλτος Καμπουρίδης, ανακοίνωσε την αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου με την άντληση ποσού 75 εκατ. ευρώ. 
Περισσότερα:ethnos