Τρίτη, 29 Απριλίου 2014

Κύριε Κατσαΐτη

Πλέον είσαι υποψήφιος και μάλιστα για τη θέση Αντιπεριφερειάρχου με τον χώρο της πολιτικής οικολογίας με τον οποίο δεν έχουν διαρρήξει τις σχέσεις τους πολλοί συμπατριώτες, τουλάχιστον σε επίπεδο ψήφου, παρ' όλες τις αντιρρήσεις. Ανοίξαμε το νέο σου μπλογκ το οποίο εκφράζει τη νέα σου συλλογικότητα, δηλαδή όχι ατομικές θέσεις.
Διευκρινείστε μας επακριβώς και όχι με γενικότητες τρία πολύ σημαντικά πράγματα:
1). Θα είσαστε υπέρ των ανεμογεννητριών στην Ερμιονίδα, σε ποιές θέσεις, πόσες κατά μέγιστο αριθμό και υποδύναμη. Δημοτικές κρατικές, μεικτές ή ιδιωτικές; Σταράτα πράγματα με δύο προτάσεις. Έχετε την ικανότητα, μόλις με δύο προτάσεις.
2). Τα ίδια ακριβώς για φωτοβολταϊκά πάρκα, όχι επί στεγών και αγροτικών. Σαν αυτό του Λουκαϊτιού. Από αυτές τις δύο απαντήσεις θέλουμε να καταλάβουμε αν η πολιτική οικολογία εξακολουθεί να πιστεύει στην αειφορία αυτών των μηχανημάτων και την στηρίζει. Ιδιαίτερα για την Ερμιονίδα, γιατί τοπικές είναι οι εκλογές.
3). Θα στηρίξετε την κατασκευή φραγμάτων στη Τζερτζελιά και στο Θερμήσι στη θέση Ρορό; Θα στηρίξετε τον ερχομό του Ανάβαλου στην Ερμιονίδα;

Πιστεύω ότι επειδή είσαστε υποψήφιος τα τοπικά μπλογκ θα αναρτήσουν τις θέσεις σας.

Βασίλης Γκάτσος