Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

Σοβαρά επεισόδεια στο Δημαρχείο Κρανιδίου για την δημοπρασία στα απορρίμματα


ΙΧΝΗΛΑΤΗΣ
13:15 Με μια γυναίκα τραυματία που διεκομίσθηκε στο ΚΥ Κρανιδίου με ασθενοφόρο .απο την πλευρά των διαδηλωτών της ΟΜΕ-ΟΤΑ.,έντονες λογομαχίες  και μικροσυμπλοκές  .Μια προσαγωγή διαδηλώτη απο την Αστυνομία .Η δημοπρασία  έγινε πάντως κανονικά .
Ακόμη δεν μπορώ να καταλάβω πώς η ΟΜΕ-ΟΤΑ (+ΠΑΜΕ) έθεσε την δημοπρασία ενός μικρού Δήμου σαν τον δικό μας σαν κεντρικό στόχο .Θεωρώ οτι η απάντηση  θα βρεθεί στο κλίμα που κυριάρχησε στη συνάντηση του Δημάρχου με τους συνδικαλιστές τις προηγούμενες μέρες και ειδικότερα  οι αναφορές για ανίκανους υπαλλήλους στον τομέα καθαριότητας στο Κρανίδι.
(Δεν λέγονται αυτα τα πράγματα  ακόμη και αν έχουν βάση ).
Λόγω αδυναμίας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αργολίδας να εξασφαλίσει επαρκή ομάδα
διατήρησης της τάξης παρόλες τις οχλήσεις που δέχτηκε   ,το βάρος έπεσε στην μικρή δύναμη του τοπικού ΑΤ που  κατάφερε με υπεράνθρωπες προσπάθειες να  αποσοβήσει μια ολική σύγκρουση και την κατάληψη του δημαρχείου που θα είχε και θύματα .
Πάντως  η εικόνα 50 άνθρωποι από μεσα και 50 (ολοι Ελληνες μη προνομιούχοι) απέξω να ανταλλάσουν υβρεις ίσως είναι μια εικόνα που θα κυριαρχήσει στο μνημονιακό μας μέλλον. είναι απογηοητευτική ...
 ¨Θα ανεβάσω μερικά αποσπάσματα απο τα γεγονότα...
"Ι"