Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2020

όσοι θέλετε και μπορείτε, ανταποκριθείτε


https://popup.gr

Η υπηρεσία του Fabric Republic πρόκειται για ένα καινοτόμο και ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης ρουχισμού το οποίο εστιάζει στις κοινωνικές ανάγκες του σήμερα, στην βιωσιμότητα και στην αειφόρο ανάπτυξη. 

Μόλις έκανε μια ανάρτηση στην ιστοσελίδα της στο Facebook, όπου απευθύνει έκκληση για χειμωνιάτικα ρούχα, αντρικά, γυναικεία και παιδικά, «για την υποστήριξη ανθρώπων που έχουν ανάγκη». Τώρα που κάνουμε το ξεσκαρτάρισμα των ρούχων μας, είναι η ιδανική χρονική στιγμή για δωρεές.

«Αναλυτικά, οι ελλείψεις είναι: φόρμες (Ανδρικά-Γυναικεία-Παιδικά), φούτερ (Ανδρικά-Γυναικεία-Παιδικά), πουλόβερ

(Ανδρικά-Γυναικεία-Παιδικά). Τα μεγέθη που χρειάζονται είναι small/ medium/ large». Όπως προσθέτει στην ίδια ανάρτηση: «Ενωμένοι μπορούμε να πετύχουμε πολλά και να κάνουμε την κοινωνία μας λίγο καλύτερη! Tα ρούχα διανέμονται στο Δίκτυο των συνεργαζόμενων φορέων το οποίο διαθέτει 70 κοινωφελείς φορείς».

Ανάμεσα στους συνεργαζόμενους φορείς είναι οι Δήμος Αθηναίων, Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας, ΚΑΡΙΤΑΣ Αθήνα, PRAKSIS, Σωματείο Μαζί για το παιδί, Ένα παιδί ένας κόσμος, ΑμΚΕ Ηρεμία, ΕΚΚΑ – Εθνικό Κέντρο Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Άγιος Νικόλαος Δήμου Σπετσών, Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης Δήμου Αθηναίων, ΠΕΨΑΕΕ (Πανελλαδική Ένωση για την Ψυχοκοινωνική αποκατάσταση και την επαγγελματική επανένταξη) κ.ά. Την πλήρη λίστα τους μπορείτε να τη δείτε στο www.fabricrepublic.gr 

Ρούχα μπορείτε να προσφέρετε:

-στο χώρο του Fabric Republic, στη Βασιλέως Αλεξάνδρου 8, στη Νέα Φιλαδέλφεια

-στον κάδο συλλογής Fabric Republic στην οδό Βασιλέως Αλεξάνδρου 8, στη Νέα Φιλαδέλφεια

-στο CONNECT ATHENS στην οδό Αχαρνών 316 και Άντλαντος 22 στα Κάτω Πατήσια

-στον κάδο συλλογής Fabric Republic έξω από το στάδιο “ΕΥΝΙΚΟΣ” στην οδό Διονύσου 17, Δ.Ε. Άνω Λιοσίων Δήμου Φυλής, (Επίσημος Συνεργάτης Γυμναστικός Αθλητικός Σύλλογος “ΕΥΝΙΚΟΣ”).

- στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος στην Λεωφόρο Ανδρέα Συγγρού 364, Καλλιθέα 176 74 στο κίτρινο κάδο του Fabric Republic.

-Έχουν επίσης τοποθετηθεί κάδοι περισυλλογής ρουχισμού στα παρακάτω καταστήματα ZARA ως επίσημος συνεργάτης:

Σταδίου 59, Ομόνοια-Αθήνα.

Eρμού 9, Αθήνα

Σταδίου 32 & Κοραή 2,Αθήνα

Αγ. Μεταξά 36, Γλυφάδα

The Mall - Α.Παπανδρέου 35, Μαρούσι

Golden Hall - Λ.Κηφισίας 37 & Σπ.Λούη, Μαρούσι

Metro Mal - Λ.Βουλιαγμένης 276, Αγ.Δημήτριος

Smart Park - Θέση Γυαλού, Σπάτα

Cosmos - Πυλαία, 11o χλμ. Εθν. Οδού Θεσσαλονίκης - Ν.Μουδανιά, Θεσσαλονίκη

Τσιμισκή 46 & Καρόλου Ντηλ, Θεσσαλονίκη

Τσιμισκή 45, Θεσσαλονίκη.

-Σε επιλεγμένα HotSpots:

Το Κέντρο Hμέρας ΙΑΣΙΣ στην Πατησίων 68 και Κότσικα 2, Αθήνα 104 34. Δευτέρα με Παρασκευή 09:00-13:00 (τηλ. επικοινωνίας 210 8210520).

Το CONNECT ATHENS στην Αχαρνών 316 και Άτλαντος 22, Κάτω Πατήσια 112 54. Δευτέρα με Παρασκευή 13:00-15:00 (τηλ. επικοινωνίας 211 1824102).


Κοινοποίηση Έλλη Βασιλάκη