Κυριακή 21 Απριλίου 2019

ΔΗ.ΣΥ.ΕΡ - Ο Δήμαρχος Ερμιονίδος Δημήτρης Σφυρής ξεκινάει να δίνει τις πρώτες απαντήσεις

Ο Δήμαρχος Ερμιονίδος Δημήτρης Σφυρής ξεκινάει να δίνει τις πρώτες απαντήσεις του στα “ΨΕΥΤΙΚΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ" & τα ΠΕΡΙ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ που του καταλογίζουν ο Γιάννης Γεωργόπουλος και τα μέλη της Δυνατής Ερμιονίδας με αναρτήσεις τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 
Δυστυχώς για εσάς τα γραπτά μένουν και με αυτά αποδεικνύεται περίτρανα το μέγεθος της συκοφαντίας σας και της πολιτικής σας γύμνιας αφού συστηματικά πλέον προσπαθείτε με τέτοιες πρακτικές περί ανύπαρκτων έργων να κοροϊδέψετε και να χειραγωγήσετε τους δημότες για ψηφοθηρικούς λόγους. 
Όμως ο σοφός λαός γνωρίζει ότι εμείς υλοποιήσαμε έργα, που εκκρεμούσαν για χρόνια, βελτιώσαμε την ποιότητα ζωής του και δε θα επιτρέψει σε εσάς και τους συνεργάτες σας για άλλη μια φορά να πετύχετε το στόχο σας.
Οι απαντήσεις είναι στις επισυναπτόμενες φωτογραφίες μαζί με τα σχετικά αποδεικτικά έγγραφ
α.
Σε συνέχεια των συκοφαντικών & αναληθών αναρτήσεων του κυρίου Γιάννη Γεωργόπουλου και των μελών της Δυνατής Ερμιονίδας, στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, ο Δήμαρχος Ερμιονίδος Δημήτρης Σφυρής συνεχίζει να δίνει τις απαντήσεις του στα “ΨΕΥΤΙΚΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ" & τα ΠΕΡΙ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ που του καταλογίζουν.
Και όπως συνηθίζει άλλωστε οι τοποθετήσεις – απαντήσεις του δεν είναι μόνο λόγια, αλλά και με φωτογραφικές αποδείξεις. 
Και έπεται συνέχεια και άλλων απαντήσεων…