Πέμπτη 11 Απριλίου 2019

ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΠΑΡΙΑΝΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟ.ΣΥ.ΕΡ.



Αγαπητοί συνδημότες, αγαπητές συνδημότισσες,
ονομάζομαι Κατερίνα Παριανού του Κωνσταντίνου (Κωσταντάρα), είμαι γεννημένη στο Κρανίδι το έτος 1997 και έχω σπουδάσει και εργάζομαι στον τομέα της κομμωτικής τέχνης.
Από πολύ νεαρή ηλικία προβληματίζομαι για όσα συμβαίνουν στον τόπο μου και σήμερα νιώθω ιδιαίτερα χαρούμενη που έχω την ευκαιρία να συμμετέχω και να συνδράμω στην επίλυση διάφορων ζητημάτων που απασχολούν διαχρονικά τον Δήμο μας.
Νιώθω ότι έχω την υποχρέωση να προσφέρω με όλες μου τις δυνάμεις, για να μπορέσει η γενιά μου αλλά και οι υπόλοιπες αργότερα, να αντικρίσουν μια Ερμιονίδα αντάξια της ιστορίας της και των κατοίκων της, απαλλαγμένη από τα σημαντικά προβλήματα που την ταλανίζουν σήμερα, όπως για παράδειγμα η εύρεση και η διαχείριση του νερού.
Πιστεύω ότι έχω το δικαίωμα, όπως και όλη η νέα γενιά του Δήμου μας, να μπορώ να ζήσω σε μια εκσυγχρονισμένη, αναπτυγμένη και καθαρή Ερμιονίδα χωρίς κανείς να μπορεί να μου το στερεί.

Για όλες μου αυτές τις επιθυμίες, συνειδητοποίησα ότι το πρόσωπο του Τάσου Λάμπρου με εκφράζει στα μέγιστα, βλέποντας τόσο τις ατελείωτες μάχες που δίνει τα τελευταία χρόνια για την πρόοδο του τόπου μας, όσο και το πρόγραμμά του, το οποίο αναδεικνύει με τον αξιότερο τρόπο το όραμα για μια καλύτερη Ερμιονίδα.
Αποδέχτηκα την τιμητική πρόταση που μου έκανε και θα είμαι υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Ερμιονίδας με τον συνδυασμό «Προοδευτική Συμμαχία Ερμιονίδας» στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου 2019.
Ζητώ την υποστήριξή σας για την υλοποίηση όλων των παραπάνω, έτσι ώστε όλοι μαζί να συμπορευτούμε στο ΜΕΛΛΟΝ που μας αξίζει.

Προχωράμε μπροστά και γυρίζουμε σελίδα,
 Όλοι Μαζί για την δικιά μας Ερμιονίδα.

#proxwrame #gyrizoume_selida


Με Εκτίμηση,

Παριανού Κατερίνα
Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Ερμιονίδας
με την “Προοδευτική Συμμαχία Ερμιονίδας”