Σάββατο 1 Ιουλίου 2017

Λεμπέσης: K.κ. Τοπικοί και Δημοτικοί Σύμβουλοι της Δημοτικής Ενότητας Ερμιόνης μην επιτρέψετε τα καμώματα της ΔΕΥΑΕΡΛεμπέσης: K.κ. Τοπικοί και Δημοτικοί Σύμβουλοι της Δημοτικής Ενότητας Ερμιόνης μην επιτρέψετε τα καμώματα της ΔΕΥΑΕΡ
Η απόφαση του Τοπικού Συμβουλίου της Κοιλάδας για τον καθορισμό των τελών σύνδεσης στο βιολογικό καθαρισμό και η αίτηση σύσσωμης της Αντιπολίτευσης για την σύγκλιση Δημοτικού Συμβουλίου Ερμιονίδας για να αποφασίσει ισότιμα για τα πάγια τέλη και τα τέλη σύνδεσης για όλους τους κατοίκους της Ερμιονίδας, άναψε φωτιές.
Στα καφενεία οι συζητήσεις για τα διαφορετικά τιμολόγια της ΔΕΥΑΕΡ δίνουν και παίρνουν.
Έπεσε στα χέρια μου ένας λογαριασμός της ΔΕΥΑΕΡ που αφορούσε κάτοικο Κρανιδίου και με άφησε έκπληκτο!!!
Το πάγιο τέλος των κατοίκων του Κρανιδίου που έχουν συνδεθεί στο βιολογικό, ανέρχεται στο ποσό των 5€ ανά τετράμηνο, δηλαδή 15€ το χρόνο δίχως ΦΠΑ.
Βλέπε τον λογαριασμό του Κρανιδίου:

Αντιθέτως, το πάγιο τέλος αποχέτευσης στους λογαριασμούς των κατοίκων της Ερμιόνης ανέρχεται στα 15€ ανά τετράμηνο, τρεις φορές επάνω από του Κρανιδίου, δηλαδή όλο το χρόνο 45€, δίχως τον ΦΠΑ.
Βλέπε τον λογαριασμό της Ερμιόνης:

Και το περίεργο είναι ότι μέχρι τα τέλη του 2010, είχε συνδεθεί στο βιολογικό καθαρισμό της Ερμιόνης πάνω από το 95% των παροχών αποχέτευσης.
Αγαπητοί Τοπικοί και Δημοτικοί Σύμβουλοι που συμμετείχατε και εκλεχτήκατε στα ψηφοδέλτια της Δημοτικής Ενότητας Ερμιόνης,
K.κ. Χ. Δάγκλη (Πρόεδρος), Π. Μέξη, Γ. Τσεγκή, Δ. Κουτούβαλη, Π. Μπάζο,
K.κ. Α. Δημαράκη, Ι. Πάλλη, Κ. Μήτσου, Ι. Δημαράκη, Γ. Μπουρίκα, Ι. Γανώση, Χ. Μπαλαμπάνη και Ι. Κριτσωτάκη,
Σας παρακαλώ, μην επιτρέψετε αυτά τα καμώματα της ΔΕΥΑΕΡ,
προστατέψτε τους κατοίκους της Ερμιόνης από το χαράτσι που τους επέβαλε η ΔΕΥΑΕΡ τρεις φορές πάνω.
Σας δίνετε η ευκαιρία να συζητήσετε, να απαιτήσετε και να ψηφίσετε στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, όλοι οι κάτοικοι της Ερμιονίδας που έχουν συνδεθεί στους βιολογικούς καθαρισμούς, να πληρώνουν ισότιμα πάγιο τέλος αποχέτευσης 5€ ανά τετράμηνο.

Ο Δήμαρχος του τέως Δήμου Ερμιόνης

Ανάργυρος Λεμπέσης