Τρίτη 18 Ιουλίου 2017

Δελτίο τύπου του Θεατρικού Ομίλου Ερμιονίδας σχετικά με το τραγικό τροχαίο ατύχημα και τον τραυματισμό της κυρίας Αγλαΐας Παππά

Ο Θεατρικός Όμιλος Ερμιονίδας ενημερώνει τα μέλη, τους φίλους και το κοινό της Ερμιονίδας για το τροχαίο ατύχημα που έλαβε χώρα στην περιοχή μας το Σάββατο 15 Ιουλίου 2017, που είχε σαν αποτέλεσμα αφενός το θάνατο ενός ανθρώπου και αφετέρου το σοβαρό τραυματισμό της μεγάλης μας ηθοποιού και συνεργάτιδας του Θεατρικού μας Ομίλου κυρίας Αγλαΐας Παππά.
Εκφράζουμε τη λύπη μας για το τραγικό συμβάν και τη συμπαράστασή μας στη φίλη μας Αγλαΐα που αυτή τη στιγμή δοκιμάζεται. Από όσα γνωρίζουμε, έχει ξεπεραστεί ο κίνδυνος για τη ζωή της, θα απαιτηθούν όμως αλλεπάλληλες επεμβάσεις για την αποκατάσταση των σοβαρών καταγμάτων.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσοι μας συμπαραστάθηκαν και βοήθησαν στην προσφορά αίματος. Ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση και δύναμη στην Αγλαΐα.
Τέλος, σας ενημερώνουμε ότι οι παραστάσεις της ‘Αντιγόνης’ του Σοφοκλή, ύστερα από απαίτηση της ίδιας θα πραγματοποιηθούν κανονικά, σύμφωνα με το πρόγραμμα.


Το Δ.Σ. Του ΘΟΕ