Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2015

Απάντηση Σπύρου Ζόγκα στην ανακοίνωση του Προέδρου της Δ.Ε.Υ.Α.ΕΡ.

ΣΠΥΡΟΣ  Γ. ΖΟΓΚΑΣ 
ΜΕΛΟΣ Δ.Σ. ΤΗΣ ΔΕΥΑ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ                                                          
    ΚΡΑΝΙΔΙ    7-12-2015
                                                                      ΠΡΟΣ ΤΟΝ  ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΕΥΑΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ
                                                                     ΚΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΛΛΗ
                                                                 
Κύριε Πρόεδρε,

Λυπάμαι που αναγκάζομαι να  έχω  δημόσια αντιπαράθεση μαζί σας ,αλλά είμαι υποχρεωμένος  να καταθέσω  και  τις δικές μου απόψεις  ως απάντηση.

1. Εμμένω λοιπόν και επιμένω στην πρότασή μου περί προληπτικού ελέγχου  που ήδη γνωρίζουν οι συμπολίτες μας  με την προηγούμενη  επιστολή μου και συμπεριλαμβάνεται στα  πρακτικά του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ. Δεν  έλαβα καμία όμως απάντηση περί αυτού αφού δεν συζητήθηκε καθόλου στο Συμβούλιο.
Εάν όμως  συμβεί οτιδήποτε απρόβλεπτο  θα έχετε την ευθύνη. Συμπληρώνω  ότι εύχομαι  να πηγαίνουν όλα καλά και να μην υπάρχει κανένα πρόβλημα  και αυτή μου η επιστολή να μην χρειαστεί ποτέ να είναι επίκαιρη.  
2. ΄Οσο  για την επιστολή του κ.Παναγιώτη Αποστόλου  κάνετε λάθος  ΟΥΔΕΠΟΤΕ  την αποδέχτηκα και ούτε συμφώνησα μαζί του. Απλά  όπως θα θυμάστε  του είπα μεταξύ άλλων ότι «Εσύ τα βλέπεις από την δική σου οπτική γωνία, εγώ τα  βλέπω διαφορετικά και έχω ‘άλλη άποψη.
Με την επιστολή σου πετάς την μπάλα στην εξέδρα. Δεν  καταδικάζεις την παρανομία του υδραυλικού  που  δεν κόβει αποδείξεις  στους πολίτες .»
Και μου απάντησε δεν γνωρίζω αν κόβει αποδείξεις. Από κει και πέρα  νομίζω δεν χρειάζεται συζήτηση. Δεν  υπάρχει περίπτωση  όποιας συνεννόησης. Ενώ  θα έπρεπε νομίζω να κληθεί αμέσως  στο ΔΣ.  ο υδραυλικός  και να δώσει εξηγήσεις για όσα αφορούν την εργασία του για τα έργα της  ΔΕΥΑΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ έστω και εάν τον  έχει προσλάβει ο εργολάβος.
Κύριε Πρόεδρε,
Ας αφήσουμε λοιπόν τους πολίτες να βγάλουν τα συμπεράσματά τους  και δεν πρέπει να δημιουργούμε εντυπώσεις, όλοι  κρινόμαστε  και  θα πρέπει να είμαστε
προσεκτικοί .  Διαχειριζόμαστε  ξένη περιουσία ,δηλαδή περιουσία της  επιχείρησης ΔΕΥΑ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ,δηλαδή περιουσία των πολιτών  και είμαστε υποχρεωμένοι  να εφαρμόζουμε  κανόνες  ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ  παντού  έστω και αν είναι για τον υδραυλικό που χρησιμοποιεί ο εργολάβος για έργα της ΔΕΥΑΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ και δεν δίνει αποδείξεις,
στους πολίτες  αφού  λαμβάνει χρήματα, σε μια στιγμή που η Πατρίδα μας καταβάλλει τιτάνια προσπάθεια κατά  της φοροδιαφυγής.                                      
Εάν θέλετε να κλείσει το θέμα  κάνετε ότι  νομίζετε  εγώ διαφωνώ και δεν επανέρχομαι. Η αντιπαράθεση μέσω  επιστολών  « ΣΟΥ ΕΙΠΑ - ΜΟΥ ΕΙΠΕΣ»  ιδιαίτερα  για  ένα  θέμα που έπρεπε να λυθεί τάχιστα ,δεν φέρνει αποτέλεσμα και ακυρώνει  την σωστή , εύρυθμη  και αποτελεσματική λειτουργία του Δ.Σ.
Υπάρχει συμβούλιο και εκεί πρέπει να συζητούνται τα θέματα. Χρήσιμη  είναι  όλων
των  μελλών του Δ.Σ. η θέση και άποψη και πάνω από όλα  είναι σεβαστή.
   
Με  Εκτίμηση,

ΣΠΥΡΟΣ  Γ. ΖΟΓΚΑΣ
                                                                           ΜΕΛΟΣ Δ.Σ. ΤΗΣ ΔΕΥΑΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ