Τρίτη 24 Μαρτίου 2015

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ 23ης ΜΑΡΤΙΟΥ στο ΑΡΤίκι

Μοναδικές στιγμές Μουσικής Πανδαισίας & Ποίησης ξετυλίχτηκαν κατά την εκδήλωση "Αφιέρωμα στην Εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου" την οποία διοργάνωσαν από κοινού ο Μουσικός Σύλλογος Ερμιόνης και ο Θεατρικός Όμιλος Ερμιονίδας το βράδυ της 23ης Μαρτίου 2015, στον πολυχώρο ΑΡΤίκι "Μαράικε Ηλιού Ντε Κόνινγκ".
Συνδιοργανωτής της εκδήλωσης ήταν και ο Δήμος Ερμιονίδας.
Συμμετείχαν: κουαρτέτο εγχόρδων και φαγκότο από την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών, τα Μουσικά Σύνολα της Φιλαρμονικής του Δήμου Ερμιονίδας, το Χορωδιακό Εργαστήρι του Μουσικού Συλλόγου Ερμιόνης με σολίστ το Βασίλη Δαπόντε. Την Καλλιτεχνική Διεύθυνση είχε ο Μαέστρος Τάκης Μανιάτης. Τις απαγγελίες των ποιημάτων έκαναν μέλη του Θ.Ο.Ε.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Ερμιονίδας κ. Δημήτρης Σφυρής, ο Αντιδήμαρχος κ. Ιωάννης Δημαράκης, ο

Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Ερμιόνης κ. Χρήστος Δάγκλης, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Πόρτο Χελίου κ. Μανώλης Τριγκάκης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Γ. Γεωργόπουλος, Χ. Μπαλαμπάνης, Ε. Γκαμίλη και Α. Λάμπρου, ο τ. Δήμαρχος Ερμιονίδας κ. Δημήτρης Καμιζής, ο Αρχιερατικός επίτροπος π. Χριστοφόρος Καραβίας και ο αιδ. π. Αναστάσιος Μέλλος, εκπρόσωποι συλλόγων, φορέων και κοινωνικών ομάδων.
Ο Μ.Σ.Ε. εκφράζει τις ευχαριστίες του προς τους συνδιοργανωτές Θ.Ο.Ε. & Δήμο Ερμιονίδας, για την άψογη συνεργασία.
Συγχαίρει και ευχαριστεί τα μέλη της Κ.Ο.Α. τα Μουσικά Σύνολα του Δήμου Ερμιονίδας, τα  μέλη του Θ.Ο.Ε. & του Χορωδιακού Εργαστηρίου για την άψογη Καλλιτεχνική παρουσία τους.
Ευχαριστεί τον κ. Δ. Καμιζή για την χορηγία του στη φιλοξενία των μελών της Κ.Ο.Α. και όσους συνέδραμαν στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης.