Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014

Συνελήφθη και καταδικάστηκε η γυναίκα που έκανε έρανο δήθεν για "Το Χαμόγελο του Παιδιού" στην Ερμιόνη

Δελτίο τύπου
"Σε συνέχεια της δημοσιοποίησης για τα κρούσματα εκμετάλλευσης του Οργανισμού μας στην Ερμιόνη και της κατάθεσης μήνυσης για ποινική δίωξη παντός υπευθύνου από «Το Χαμόγελο του Παιδιού», σας ενημερώνουμε ότι η δράστης καταδικάστηκε σε 8μηνη φυλάκιση.
Καθοριστικό ρόλο διαδραμάτισαν οι πολίτες, που είχαν πέσει θύματα εξαπάτησης, και οι οποίοι κατέθεσαν στο δικαστήριο, γεγονός που διευκόλυνε τη διαδικασία απόδοσης δικαιοσύνης.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά το Α.Τ. Κρανιδίου, το Διοικητή και το δυναμικό του, που εργάστηκαν μεθοδικά και συντονισμένα για την απόδοση της δικαιοσύνης.
«Το Χαμόγελο του Παιδιού» για μία ακόμα φορά τονίζει ότι δε βγαίνει ποτέ στο δρόμο, ούτε από πόρτα σε πόρτα για να κάνει έρανο. Οι χρηματικές δωρεές για την ενίσχυση των σκοπών του γίνονται μόνο με κατάθεση σε συγκεκριμένους τραπεζικούς λογαριασμούς, στα γραφεία του ή  στους χώρους του. Επισημαίνει ότι για κάθε δωρεά, ανεξαρτήτως ποσού, ή για οποιαδήποτε άλλη συναλλαγή, εκδίδεται νόμιμη διάτρητη απόδειξη με το λογότυπο του Οργανισμού.
«Το Χαμόγελο του Παιδιού» παρακαλεί όλους τους πολίτες, τους φίλους του αλλά και οποιονδήποτε αντιληφθεί τέτοια περιστατικά να τα καταγγείλει άμεσα στις Αστυνομικές Αρχές, αλλά και να επικοινωνήσει με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» καλώντας στην Εθνική Τηλεφωνική Γραμμή για τα Παιδιά SOS 1056".

Περισσότερες πληροφορίες http://www.hamogelo.gr/46.1/Sthrixte-mas