Τρίτη 10 Ιουνίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ

Επιστολή του νεοεκλεγέντα Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Κοιλάδας προς τον Απερχόμενο Δήμαρχο για την επίλυση άμεσων προβλημάτων καθημερινότητας

Ο νεοεκλεγείς Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Κοιλάδας, κύριος Φλωρής Παναγιώτης του Αναστασίου, απέστειλε στις 27 Μαΐου 2014 με αριθμό πρωτοκόλλου 6952,  την παρακάτω αίτηση στον Απερχόμενο Δήμαρχο Ερμιονίδας:
Τα όσα αναφέρει η επιστολή πρέπει να επιλυθούν άμεσα στην Κοιλάδα ενόψει Καλοκαιριού και έναρξης της τουριστικής περιόδου.

Έχουν όμως περάσει 15 ημέρες από την ημέρα αποστολής της αίτησης και καμία απάντηση δεν έλαβε. Έτσι ο κ. Φλωρής ξεκίνησε από σήμερα την επίλυση αυτών των προβλημάτων, με τις προσφορές ιδιωτών εθελοντών συμπολιτών μας. Η αρχή έγινε από το βάψιμο και την καθαριότητα του Δημοτικού Σχολείου Κοιλάδας ενόψει της εορτής λήξης του σχολικού έτους. Στην συνέχεια θα ακολουθήσει η επισκευή των οργάνων της παιδικής χαράς, όπου δεκάδες παιδιά παίζουν κάθε μέρα με άμεσο κίνδυνο ατυχήματος.

Να σημειωθεί ότι παρόμοιες επιστολές (τις οποίες θα δημοσιοποιήσουμε), έχουν αποστείλει στον Απερχόμενο Δήμαρχο, όλοι οι εκλεγμένοι με την Δημοτική Συνεργασία Ερμιονίδας Πρόεδροι και Σύμβουλοι των Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων του Δήμου μας.

Παρόλο που ο θεσμικός μας ρόλος ξεκινάει την 1η Σεπτεμβρίου 2014, είμαστε αποφασισμένοι να μην αφήσουμε το φετινό Καλοκαίρι την Ερμιονίδα, μια κατεξοχήν τουριστική περιοχή, έρμαιο της αδιαφορίας της Απερχόμενης Δημοτικής Αρχής.

Σε επείγοντα ζητήματα καθημερινότητας θα πράξουμε τα δέοντα, έχοντας ήδη εξασφαλίσει δωρεές από ιδιώτες εθελοντές συμπολίτες μας.

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ