Κυριακή 9 Μαρτίου 2014

6 Συλλήψεις σε Ναύπλιο, Άργος και Κρανίδι

Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, πραγματοποιήθηκε στις 7.3.2014, αστυνομική επιχείρηση στην ευρύτερη περιοχή του Ναυπλίου, του Άργους και του Κρανιδίου, η οποία οργανώθηκε από την Αστυνομική Διεύθυνση Αργολίδας.  Συνελήφθησαν έξι άτομα, προσήχθησαν είκοσι και έγινε έλεγχος σε εκατόν τριάντα τρία.
Επιπλέον, πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι σε εκατόν πενήντα δύο (152) οχήματα και βεβαιώθηκαν συνολικά εβδομήντα τέσσερις (74) παραβάσεις.

Κατασχέθηκαν -570- πακέτα λαθραίων τσιγάρων, χρήματα και κινητό τηλέφωνο
Εξιχνιάστηκε μία (1) περίπτωση κλοπής σε οικία στο Δρέπανο Αργολίδας και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός ημεδαπού.
Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, έγιναν έλεγχοι σε εκατόν τριάντα τρία (133) άτομα, εκ των οποίων ενενήντα δύο (92) ήταν ημεδαποί και σαράντα ένα (41) ήταν αλλοδαποί, καθώς και σε εκατόν πενήντα δύο (152) οχήματα.

Επιπλέον, προσήχθησαν συνολικά είκοσι (20) άτομα, από τα οποία επτά (7) ήταν ημεδαποί και δεκατρείς (13) ήταν αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν έξι (6) άτομα.
Τα άτομα που συνελήφθησαν, είναι:
Ένας (1) αλλοδαπός, για κατοχή λαθραίων πακέτων τσιγάρων.
Ένας (1) ημεδαπός, για καταδικαστικά έγγραφα.
Μία (1) ημεδαπή και μία (1) αλλοδαπή, για παράβαση του Υγειονομικού Κανονισμού.

Δύο (2) αλλοδαποί, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους.
Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Ναυπλίου, μία (1) περίπτωση κλοπής σε οικία, στο Δρέπανο Αργολίδας και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός (1) 22χρονου ημεδαπού, για κλοπή.
Κατά την αστυνομική επιχείρηση, κατασχέθηκαν -570- πακέτα με λαθραία τσιγάρα, το χρηματικό ποσό των -215- ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο, ενώ βεβαιώθηκαν συνολικά εξήντα οκτώ (68) παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και έξι (6) παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου.
Οι δράσεις αυτές, είναι στοχευμένες και αποσκοπούν στην πρόληψη, αλλά και στην καταστολή της εγκληματικότητας, ενώ θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον, σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Πελοποννήσου