Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2021

Η λειτουργία των Βιβλιοθηκών του Δήμου Ερμιονίδας.


 



ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ,

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΙΑΣ                                                                            

ΔΗΜΟΥ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ

Κρανίδι, 07.12.2021

Ανακοίνωση

Σκοπός της λειτουργίας των βιβλιοθηκών είναι η προώθηση και η προαγωγή της γνώσης.

Οι Δημοτικές Βιβλιοθήκες επιτελούν σημαντικό έργο στις τοπικές κοινωνίες. Διαθέτουν τεκμήρια που καλύπτουν μεγάλο εύρος των αναγκών των αναγνωστών – χρηστών. Κάθε χρόνο, πέραν της μόνιμης λειτουργίας τους, οι Βιβλιοθήκες σε συνεργασία με τοπικούς πολιτιστικούς φορείς, σχολικές μονάδες, συλλόγους, διοργανώνουν εκδηλώσεις, παρουσιάσεις βιβλίων, επισκέψεις σχολείων, δημιουργικές δράσεις.

Το προηγούμενο χρονικό διάστημα, όπως συνέβη σε όλη την Ελλάδα, λόγω των περιοριστικών μέτρων κατά της πανδημίας του covid-19, οι Βιβλιοθήκες της Ερμιονίδας, αναγκάστηκαν να στερηθούν τις δια ζώσης επισκέψεις των φίλων αναγνωστών, καθώς και τις διοργανώσεις εκδηλώσεων.

Με σταθερά βήματα προχωρούμε να ξεπεράσουμε την πανδημία. Οι Βιβλιοθήκες του Δήμου μας λειτουργούν κανονικά και καθημερινά, με βάση το πρόγραμμα που έχει ανακοινωθεί. 

Ως εκ τούτου, δράσεις και επισκέψεις και κάθε είδους δραστηριότητες, δρομολογούνται και μπορούν να πραγματοποιούνται σε καθημερινή βάση.

Το ωράριο λειτουργίας των βιβλιοθηκών της Ερμιονίδας έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου από τις 16.11.2021.

Προς αποφυγή παρανοήσεων, αναρτούμε και πάλι τα ωράρια λειτουργίας των Βιβλιοθηκών Κρανιδίου και Ερμιόνης, καθώς και τα τηλέφωνα και το e-mail επικοινωνίας.

Ο Πρόεδρος

Δαμιανός Κουτούβαλης