Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2017

Παρουσίαση του πεζογραφικού έργου του Γιάννη Ατζακά στο Artίκι

Στον Κύκλο Μεταφεστιβαλικών Εκδηλώσεων του Φεστιβάλ με τίτλο «Πνευματικές Συναντήσεις στην Ερμιονίδα - Συνομιλώντας με Συγγραφείς και Κείμενα», εντάσσεται η 2η «Συνάντηση», που φιλοξενεί τον συγγραφέα Γιάννη Ατζακά, το πεζογραφικό έργο του οποίου θα παρουσιάσει η Δήμητρα Μπεχλικούδη, δ.φ., επίτιμη Σχολική Σύμβουλος.

Στο πεζογραφικό έργο του Γιάννη Ατζακά, με αφετηρία την τριλογία του (Διπλωμένα Φτερά - Θολός Βυθός - Φως της Φονιάς), το προσωπικό βίωμα του εγκλεισμού του στις παιδουπόλεις της Φρειδερίκης γίνεται η αφετηρία για την ανάδυση της συλλογικής μνήμης μιας ολόκληρης εποχής, στα χρόνια της εμφυλιακής και μετεμφυλιακής Ελλάδας.


Οι λογοτεχνικές «ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ - Συνομιλώντας με Συγγραφείς και Κείμενα», που εντάσσονται στον κύκλο των Μεταφεστιβαλικών Εκδηλώσεων του 4ου ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΘΕΑΤΡΟΥ "ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ", διεξάγονται στη χειμερινή σκηνή του Πολυχώρου Artίκι ΜαράΪκε Ηλιού Ντε Κόνινγκ στο Κρανίδι με ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟ, προσφορά του Θεατρικού Ομίλου Ερμιονίδας στο κοινό του.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στη χειμερινή σκηνή του Πολυχώρου Artίκι ΜαράΪκε Ηλιού Ντε Κόνινγκ στο Κρανίδι, τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου, ώρα 20.00.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ.

Σας περιμένουμε με ιδιαίτερη χαρά.
Θεατρικός Όμιλος Ερμιονίδας