Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

Αντιφασιστική συγκέντρωση στο Ναύπλιο.

Στις 6 Μάη η παρακρατική συμμορία νεοναζί μαχαιροβγαλτών που ακούει στο όνομα «χρυσή αυγή» μπήκε στη βουλή. Από εκείνη τη μέρα η δολοφονική τους δράση έχει πολλαπλασιαστεί. Σε καθημερινή βάση, τα σύγχρονα SS επιτίθενται σε μετανάστες, σε
άστεγους, σε αριστερούς, σε όποιον έχει μούσι, μακριά μαλλιά ή σκούρο δέρμα. Την ίδια στιγμή, οι γραβατωμένοι και καθώς-πρέπει εκπρόσωποί τους χύνουν από τα τηλεοπτικά παράθυρα το ναζιστικό τους δηλητήριο, ντυμένοι με ένα μανδύα νομιμότητας.

Και στις 7 Ιούνη ο εκπρόσωπος τύπου της συμμορίας αυτής, ο Κασιδιάρης, επιτίθεται άνανδρα στη Λιάνα Κανέλλη και τη Ρένα Δούρου, εκπροσώπους τού ΚΚΕ και του ΣΥΡΙΖΑ αντίστοιχα, κατά τη διάρκεια ζωντανής τηλεοπτικής εκπομπής, μπροστά στην κάμερα. Το γεγονός αυτό αποτελεί ένα μόνο στιγμιότυπο από τις καθημερινές τραμπούκικες εξορμήσεις αυτής της νεοναζιστικής συμμορίας.

Ο εχθρός των φασιστών δεν είναι στην πραγματικότητα το μνημόνιο, τα κόμματα τού κεφαλαίου και οι καπιταλιστές, αλλά η Αριστερά, το εργατικό και λαϊκό κίνημα, ο μαχόμενος συνδικαλισμός. Οι φασίστες ήταν, είναι και θα είναι η Πέμπτη Φάλαγγα τού κεφαλαίου, το μακρύ χέρι του βαθέος κράτους, οι χρυσές εφεδρείες της άρχουσας τάξης σε περιόδους κρίσης, οι ορκισμένοι εχθροί της εργατικής τάξης και των συμφερόντων της. Οι αρνητές κάθε δημοκρατίας.

Καλούμε όλο τον λαό σε αντιφασιστική συγκέντρωση την Παρασκευή, 8 Ιούνη, και ώρα 20.00 στην πλατεία Καποδίστρια.
Οι φασίστες δε θα εξαφανιστούν επειδή ο «απλός κόσμος που τους ψήφισε χωρίς να ξέρει τι ψηφίζει», θα καταλάβει το ποιόν τους και δε θα τους ψηφίσει ξανά. Θα εξαφανιστούν όταν το συνειδητό κομμάτι τού λαού αποφασίσει να τους εξαφανίσει.
Είναι χρέος όλων μας να στείλουμε τούς νοσταλγούς τού Χίτλερ πίσω στον υπόνομο της Ιστορίας από τον οποίο προήλθαν.
ΚΑΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ!

ΕΞΩ ΟΙ ΝΕΟΝΑΖΙ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!
ΝΑ ΤΕΘΕΙ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΑΥΤΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ!
ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ
ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α.Αργολίδας-Κ.Ο. ΑΝΑΣΥΝΤΑΞΗ-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.Αργολίδας