Παρασκευή 11 Ιουνίου 2021

ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2021-ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΕΡΜΙΟΝΗΣ

Η Κοινότητα Ερμιόνης συνεπής στις δεσμεύσεις της και στις υποχρεώσεις της με ευθύνη απέναντι στους συμπολίτες της και μέσα στα στενά όρια που ορίζει ο Δημοτικός και Κοινοτικός Κώδικας,

από Δευτέρα 14 Ιουνίου 2021 με δικά της συνεργεία, προσωπικά έξοδα των μελών της και την οικονομική στήριξη φίλων της επιμελείται της γενικής καθαριότητας στην πόλη μας.

Πιστή στις δεσμεύσεις της καθημερινώς από γειτονιά σε γειτονιά, αυλόπορτα προς αυλόπορτα αποψιλώνει, σκουπίζει και ασβεστώνει ώστε και την φετινή χρονιά η πόλη μας να παρουσιάσει το καθαρό πρόσωπό της στους συμπολίτες μας και στους επισκέπτες μας.

Ευελπιστούμε στη συμμετοχή της προσπάθειάς μας απ’ όλους τους συμπολίτες μας, τους επαγγελματίες της πόλης μας και ειδικότερα του τουριστικού τομέα και στην αρωγή της Δημοτικής Αρχής.

Επίσης ενημερώνουμε ότι και φέτος το καλοκαίρι από 16 Ιουνίου ημέρα Τετάρτη και κάθε Κυριακή και Τετάρτη έως τα τέλη Σεπτεμβρίου θα βρίσκεται αυτοκίνητο της Κοινότητας με εθελοντή στις περιοχές της Παναγίας και των Ταξιαρχών, ώστε να εξυπηρετεί μοναχικούς συμπολίτες μας και άτομα τρίτης ηλικίας στην αποκομιδή των οικιακών απορριμμάτων τους. Παράλληλα δε, και στην αποκομιδή διάφορων απορριμμάτων γενικής καθαριότητας.

Ευχόμαστε σε όλους καλό καλοκαίρι, καλές δουλειές, προσοχή και υγεία για τον κάθε συμπολίτη μας!