Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2020

Κοινότητα Ερμιόνης: Παρακαλούμε ας προσπαθήσουμε όλοι μαζί καλύτερα


Αγαπητοί Συνδημότες

Η Κοινότητα μας και η Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Ερμιονίδας συνεχίζει μέσα από ιδιαίτερες συνθήκες, λόγω του απαγορευτικού – log down, να διατηρεί την καθαριότητα και την ευταξία της πόλης μας σε επίπεδα που ανταποκρίνονται στον πολιτισμό και στην ποιότητα ζωής που όλοι μας θέλουμε και πολλάκις επικαλούμεθα.

Δυστυχώς με την έναρξη της χειμερινής περιόδου και λόγω του απαγορευτικού – log down  παρατηρείται ξανά μια πλημμελής συμπεριφορά εκ μέρους αρκετών συμπολιτών μας.

Σε πολλά από τα σοκάκια τους δρόμους και σε περιοχές περιπάτου και φυσικής άθλησης παρατηρείται ρήψη μασκών προστασίας, ακαθαρσίες ζώων συντροφιάς αλλά και δεκάδες χύδην σκεύη μιας χρήσεως (καφέ – αναψυκτικών κ.λ.π.)

Η Κοινότητα μας δέχεται δεκάδες παράπονα καθημερινώς από συμπολίτες μας,  γεγονός  το οποίο μας είναι αδύνατον να κατανοήσουμε, όταν κάποιοι προσβάλουν την ταυτότητα του κοινωνικού συνόλου της Ερμιόνης ανεξαρτήτου ηλικίας.

Μάλιστα  παρατηρείται συσσώρευση τέτοιων απορριμμάτων σε περιοχές που συναθροίζονται νέοι συμπολίτες μας , οι οποίοι απολαμβάνουν τις φυσικές ομορφιές του τοπίου μας μαζί με τις προτιμητέες γεύσεις τους στην πλαστική …….. μορφή της σημερινής πραγματικότητας .

Παρακαλούμε ας προσπαθήσουμε όλοι μαζί καλύτερα

Εμείς συνεχίζουμε ……..