Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2016

Τάσος Γ. Λάμπρου:Κύριε Σφυρή και κύριε Πάλλη,



Κρανίδι 19/10/2016

Επιτέλους αφήστε τις αντικρουόμενες ανακοινώσεις και πηγαίνετε εσείς το φάκελο του 80% στο Νομικό Συμβούλιο του Κράτους και όχι οι θιγόμενοι συνδημότες μας

Κύριε Σφυρή και κύριε Πάλλη,
για άλλη μια φορά σας επισημαίνω ότι οι Δήμαρχοι στελεχώνουν την ΔΕΥΑΕΡ, επιλέγουν τον Πρόεδρο και μαζί χαράσσουν την στρατηγική που θα εφαρμόσουν στους συνδημότες μας.
Κύριε Πάλλη, κύριε Σφυρή,
εγώ δεν διετέλεσα ούτε Πρόεδρος της ΔΕΥΑΕΡ….. ούτε Δήμαρχος…..,
αφήστε λοιπόν τους λεονταρισμούς και τα πυροτεχνήματα και εάν πράγματι τα πιστεύετε αυτά που λέτε, εδώ και τώρα εάν έχετε τα κότσια να υποβάλετε μήνυση στο πρόσωπό μου.
Επιτέλους κύριοι σοβαρευτείτε, εσείς διοικείτε!!!!!
Εσείς κύριε Σφυρή και κύριε Πάλλη,
κόβετε τις παροχές νερού για ασήμαντα ποσά που οφείλουν οι συνδημότες μας, χωρίς καμία κοινωνική ευαισθησία!!!!!
Εσείς κύριε Πάλλη και κύριε Σφυρή,
επιλέγετε με απευθείας αναθέσεις τους εργολάβους που κατασκευάζουν τα έργα της ύδρευσης και της αποχέτευσης,
που έχουν αναλάβει την συντήρηση των δικτύων
και το σημαντικότερο, που έχουν αναλάβει να κόβουν το νερό των συνδημοτών μας και να τους χαρατσώνουν με το ποσό των 36,4€ για την επανασύνδεση!!!!! 
Εσείς κύριε Σφυρή και κύριε Πάλλη,


προτρέξατε να χαρατσώσετε με το 80% επί των παλαιών λογαριασμών ύδρευσης τους καταναλωτές της Ερμιόνης, του Ηλιοκάστρου και της Θερμησίας, χωρίς καμία απόφαση του Δ.Σ. και χωρίς την τελική γνωμοδότηση του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους!!!!
Κύριε Πάλλη και κύριε Σφυρή τι ισχύει από τα δύο;;;;;
Αυτά που μας λέγατε στην ανακοίνωσή σας, τότε, στις 5-10-2016:
  Κρανίδι, 05-10-2016
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Αγαπητοί συνδημότες και συνδημότισσες,
………….
Β) Ο Γεν. Γραμματέας της Αποκ. Διοικ. Πελοποννήσου, Δυτ. Ελλάδας & Ιονίου αναφέρει σαφώς στο έγγραφό του, ότι οι αποφάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου της Δ.Ε.Υ.Α.ΕΡ. σχετικά με το θέμα αυτό (σημ. έκδοση λογαριασμών Δ.Ε. Ερμιόνηςκαι ενσωμάτωση του πρόσθετου ειδικού τέλους 80%) είναι νόμιμες, εκτελεστές και παράγουν έννομα αποτελέσματα. Επίσης καλούσε το Διοικητικό Συμβούλιο να λάβει απόφαση για τη μη έκδοση των επίμαχων λογαριασμών και τη συνακόλουθη μη βεβαίωση των οφειλομένων ποσών, πράξεις οι οποίες δύναται να στοιχειοθετήσουν το αδίκημα της απιστίας και όχι να προσφύγει η Δ.Ε.Υ.Α.ΕΡ. στο Νομικό Συμβούλιο του Κράτους.
Γ) Το Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α.ΕΡ. θεωρεί το θέμα λήξαν και παρακαλούμε πολύ να μην ταλαιπωρείτε και διχάζετε για ακόμα μία φορά τους δημότες των πρώην Δήμων Ερμιόνης και Κρανιδίου…………..

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α.ΕΡ.
Ιωάννης Πάλλης

ή αυτά που μας είπατε στην ανακοίνωσή σας στις 12/10/2016:
 Κρανίδι, 12-10-2016
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
.........
Εμείς είμαστε σε κάθε ανακοίνωση σαφείς και κατηγορηματικοί. Για την απόδειξη των λεγομένων μας, σας επισυνάπτουμε ένα έγγραφο της Αποκ. Διοικ. Πελοποννήσου, Δυτ. Ελλάδας & Ιονίου προς τον κ. Γεώργιο Ορφανό με αριθμ. πρωτ. 111861/13-9-16, το οποίο κατατέθηκε από τον κ. Γεώργιο Σαλογιάννη (πρώην Πρόεδρο Ηλιοκάστρου) ως συνημμένο του εγγράφου του με αριθμ. πρωτ. Δ.Ε.Υ.Α.ΕΡ. 2448/7-10-16. Στο έγγραφο αυτό αναφέρεται το εξής:
«…κοινοποιήσαμε το εν λόγω έγγραφο (σημ. Έγγραφο Αποκ.Διοικ.Πελοπ 50807-1745-29.6.2016) στο Υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησηςπροκειμένου να εξετάσει το ενδεχόμενο υποβολής σχετικού ερωτήματος για γνωμοδότηση στο Νομικό Συμβούλιο του Κράτους.»……


Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α.ΕΡ.
Ιωάννης Πάλλης
Εντυπωσιακή η κωλοτούμπα σας!!!
Κύριε Σφυρή, κύριε Πάλλη, είσαστε γελασμένοι εάν νομίζετε ότι μπορείτε να παίζετε με την νοημοσύνη των κατοίκων της Ερμιονίδας!!!!
Ποιος συνδημότης μας θα πιστέψει ότι αυτές οι προεισπράξεις του 80% έγιναν νομότυπα;;;
Εμείς σας επισημάναμε πολλές φορές μέσα από τις ανακοινώσεις της δημοτικής μας παράταξης, να μην προτρέχετε να προεισπράξετε το 80% πριν την γνωμοδότηση του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους.
Εσείς το χαβά σας!!! Το μυαλό σας στο χαράτσι των Δημοτών!!!!  
Τέλος περίμενα και περιμένω από εσένα Δήμαρχε Δημήτρη Σφυρή να πας το φάκελο της υπόθεσης στο Υπουργείο Εσωτερικών και να ζητήσεις την γνωμοδότηση του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους και μετά να εισπράξεις το 80% από τις τσέπες των κατοίκων της Ερμιόνης, της Θερμησίας και του Ηλιοκάστρου.   


Για τη Δημοτική Παράταξη
«Προοδευτική Συμμαχία Ερμιονίδας»
Ο επικεφαλής
Τάσος Γ. Λάμπρου
Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Ερμιονίδας