Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2015

Ερώτηση Ανδριανού για το πρόβλημα στέγασης του Αστυνομικού Τμήματος Κρανιδίου.

Ναύπλιο, 5 Νοεμβρίου 2015


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟY
Ερώτηση Ανδριανού για το πρόβλημα στέγασης του Αστυνομικού Τμήματος Κρανιδίου.
Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός κατέθεσε σήμερα στη Βουλή Ερώτηση τους Υπουργούς Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης κ. Π. Κουρουμπλή και Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού κ. Γ. Σταθάκη με θέμα το πρόβλημα στέγασης που αντιμετωπίζει το Αστυνομικό Τμήματος Κρανιδίου παρά το γεγονός ότι έχει ήδη βρεθεί κατάλληλο κτήριο για την μεταστέγασή του.
Το κείμενο της Ερώτησης έχει ως εξής:
“Το Αστυνομικό Τμήμα Κρανιδίου στεγάζεται σήμερα σε εντελώς ακατάλληλο κτήριο που δημιουργεί τριτοκοσμικές συνθήκες εργασίας για τους αστυνομικούς, και παρουσιάζει μία προσβλητική εικόνα στους προσερχόμενους σε μια περιοχή με έντονη τουριστική κίνηση.
Δεδομένου του ότι, ενώ έχει ήδη βρεθεί κατάλληλο κτήριο για την μετεγκατάσταση του Τμήματος, έχει δημιουργηθεί τεράστιο πρόβλημα για να προχωρήσει η διαδικασία καθώς, όπως απαντά με το ΑΓΑΡΓ 1502/21-10-2015  σχετικό του έγγραφο ο αν. Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Δημόσιας Περιουσίας Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου, δεν έχει μέχρι σήμερα συγκροτηθεί η Επιτροπή Στεγάσεων Ν. Αργολίδας λόγω έλλειψης τακτικού μέλους,
ΕΡΩΤΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ:
1.      Σε ποιες ενέργειες θα προβούν για την συγκρότηση της ως άνω Επιτροπής Στεγάσεων Αργολίδας και την μετεγκατάσταση του Αστυνομικού Τμήματος Κρανιδίου στο ήδη διαθέσιμο κατάλληλο κτήριο”.