Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟ ΠΑΡΚΟ ΤΟΥ ΑΙ ΒΑΣΙΛΗ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ



ethnosimo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΛΙΕΩΝ 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Το Σάββατο ανοίγει το πάρκο του Αι Βασίλη στο Ναύπλιο
Ο πεζόδρομος της Βασιλέως Κωνσταντίνου ανάμεσα στο πάρκο Κολοκοτρώνη και το πάρκο ΟΣΕ στο Ναύπλιο  ντύνεται γιορτινά και υποδέχεται τον Άγιο Βασίλη το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013 στις 11.00 το πρωί.
Το παραμύθι ξεκινά με μια μεγάλη γιορτή  με πολύ μουσική, κάλαντα, εργαστήρια., ακροβάτες, ζογκλέρ, ξωτικά και παραμύθια, που θα εντυπωσιάσουν με την ποικιλία τους, θα συναρπάσουν με την πρωτοτυπία τους.
Από 21 Δεκεμβρίου 2013 έως 6 Ιανουαρίου 2014 καθημερινά ο Αι-Βασίλης θα περιμένει τα γράμματα των μικρών του φίλων. ενώ το
το εργαστήρι του και το σπίτι του θα είναι ανοιχτά από τις 11.00 το πρωί έως τις 14.00 και από τις 16,00 έως τις 20.00 το βράδυ.
Οι εθελοντές του Δήμου Ναυπλιέων και οι φορείς που συμμετέχουν στην λειτουργία του πάρκου θα είναι εκεί να σας ξεναγήσουν και να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στέλνοντας ταυτόχρονα ένα μήνυμα για το πόσο  σημαντικό είναι δείχνουμε όλοι την αγάπη μας ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ
Η μεγάλη Χριστουγεννιάτικη αγορά αγάπης, που θα λειτουργήσει
και φέτος στην πλατεία τριών Ναυάρχων το Σαββατοκύριακο 21 και 22 Δεκεμβρίου, επιφυλάσσει εκπλήξεις σε μικρούς και μεγάλους . Χριστουγεννιάτικα στολίδια, χειροποίητα προϊόντα, δώρα, αξεσουάρ, και άλλα πολλά. Η αγορά θα λειτουργήσει από τις 11.00 το πρωί έως τις 19.00 το βράδυ.
Το Carousel, το τρενάκι και πολλά ακόμη παιχνίδια ,στην πλατεία Καποδίστρια, στον πεζόδρομο της Βασιλέως Κωνσταντίνου και το πάρκο ΟΣΕ θα εντυπωσιάσουν και θα χαρίσουν αξέχαστες στιγμές.
Αυτό το ανεπανάληπτο παραμύθι πρέπει να το ζήσουν όλοι για αυτό η είσοδος είναι ελεύθερη.
Ο Αι- Βασίλης θα σας περιμένει το συντομότερο να έρθετε  κοντά του.
19/12/2013

Έλλη Βασιλάκη