Δευτέρα 19 Αυγούστου 2013

Για εκδίκηση στην εν διαστάσει σύζυγό του πυροβόλησε τη 17χρονη ο πατέρας της στο Άργος

"Θα σκοτώσω την κόρη μου για να σ' εκδικηθώ που με άφησες. Με κατέστρεψες, μου πήρες τα μαγαζιά. Δεν σκοτώνω εσένα για να ζήσεις με τον πόνο της κόρης σου και να πεθάνεις μια ώρα νωρίτερα" έγραφε στο σημείωμα που άφησε και αποκαλύπτει το Βήμα.

Ο 47χρονος στο σημείωμά του απευθύνεται προς την εν διαστάσει σύζυγό του με υβριστικές εκφράσεις, της επιρρίπτει ευθύνες για οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει αλλά και για το γεγονός ότι εκείνη είχε, εδώ και αρκετό καιρό, δεσμό με κάποιον κοινό τους φίλο.

Ρίχνει όλη την ευθύνη για τη διάλυση της οικογένειά τους στη σύζυγό του και αναφέρει καθαρά ότι η απόφαση να σκοτώσει τη 17χρονη κόρη τους ήταν μόνο για εκδίκηση.

Σύμφωνα με όσο μνημονεύει στη μακροσκελή επιστολή του και απευθυνόμενος σε πρώτο πρόσωπο στην εν διαστάσει σύζυγό του επιδιώκει να την κάνει να αισθανθεί τύψεις και να υποφέρει από τα όσα θα συνέβαιναν στην κόρη της.

Είναι χαρακτηριστικό ότι αναφέρει στο σημείωμα πως "σκοτώνω την κόρη μας για να μη γίνει σαν και εσένα. Κανονικά θα έπρεπε να σκοτώσω εσένα, αλλά επειδή θα ζήσεις, όσο ζήσεις, με το βάρος του θανάτου της θα είναι καλύτερα".

To χειρόγραφο σημείωμα βρέθηκε πριν από λίγες ώρες στο σπίτι του 47χρονου επιχειρηματία από το Άργος που πυροβόλησε στις 12 Αυγούστου την κόρη του και στη συνέχεια επεχείρησε να αυτοκτονήσει και άρχεται να δώσει απαντήσεις στα ερωτηματικά που είχαν δημιουργηθεί μετά το τραγικό γεγονός.

Υπενθυμίζεται πως η άτυχη κοπέλα νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση μετά από χειρουργική επέμβαση στο νοσοκομείο ΚΑΤ, ενώ ο 47χρονος επιχειρηματίας νοσηλεύεται σε κώμα στο Τζάνειο.
briefingnews