Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013

ΞΕΚΙΝΑ Η ΕΚΘΕΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 
 
Ξεκινά η Έκθεση βιβλίου στο Ναύπλιο
Η 22η Έκθεση Βιβλίου στο Ναύπλιο, που διοργανώνει  το Επαγγελματικό Σωματείο Εκδοτών Βιβλιοπωλών Ελλάδος και ο Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ., ανοίγει τις πύλες της την Παρασκευή 26 Ιουλίου και σας περιμένει να την επισκεφτείτε μέχρι και την Κυριακή 18 Αυγούστου. Η Έκθεση θα λειτουργεί καθημερινά και Σαββατοκύριακα από τις 19.30 μέχρι τις 24.00 και όπως κάθε χρόνο θα φέρει τον κόσμο του Ναυπλίου κοντά στο βιβλίο και στις νέες εκδόσεις.
Στην Έκθεση συμμετέχουν εκδοτικοί οίκοι από όλη την Ελλάδα, καθώς και ο σύλλογος Ατόμων με Αναπηρία Νομού Αργολίδας, το περίπτερο του οποίου αξίζει να επισκεφθείτε . Κατά τη διάρκειά της, η πλατεία Ωνάση γίνεται πόλος έλξης για τους φίλους του βιβλίου από την ευρύτερη περιφέρεια του Δήμου και του Νομού.
Να σημειωθεί ότι για πρώτη φορά φέτος η οργανωτική επιτροπή αποφάσισε την δωρεάν διανομή βιβλίων σε πολύτεκνες οικογένειες.
Στο πλαίσιο της έκθεσης βιβλίου, την Δευτέρα 29 Ιουλίου, στις 22:00 ,θα δοθεί μεγάλη συναυλία αφιέρωμα  στους ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ και  ΜΑΝΟ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ στον αύλειο χώρο του Λυκείου.