Τετάρτη 8 Μαΐου 2013

Κατάθεση δεσμευτικών οικονομικών προσφορών για τα απορρίμματα της Πελοποννήσου


Στην αυριανή συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας
Αύριο σε μία από τις σημαντικότερες συνεδριάσεις, όπως τη χαρακτήρισε η αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου Ντίνα Νικολάκου σε δηλώσεις της, της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Πελοποννήσου θα ανακοινωθεί το πέρας της β' φάσης του διαγωνισμού της Περιφέρειας για την ολική διαχείριση των απορριμμάτων της Πελοποννήσου.
Παράλληλα, σύμφωνα πάντα με την κα. Νικολάκου θα γίνει στην ουσία και η δημοπράτηση του έργου της διαχείρισης των στερεών αποβλήτων, αφού θα κατατεθούν οι δεσμευτικές οικονομικές προσφορές από τις συμμετέχουσες εταιρείες στο διαγωνισμό.
Η αντιπεριφερειάρχης τόνισε ότι αυτό σημαίνει πως "αν όλα πάνε καλά, μέσα στο Καλοκαίρι και συγκεκριμένα το αργότερο μέχρι τις 15 Αυγούστου θα έχει ανακοινωθεί ο ανάδοχος του έργου".
Η κα. Νικολάκου επεσήμανε πως θέλουν να είναι συγκρατημένοι στις δηλώσεις τους και δήλωσε ότι η προσπάθεια που καταβλήθηκε για το συγκεκριμένο έργο από την Περιφέρεια αποδίδει καρπούς και σύντομα θα λυθεί το πρόβλημα της διαχείρισης των απορριμμάτων σε όλες τις περιοχές της Πελοποννήσου και παράλληλα η διαδικασία που ακολούθησαν αποτελεί παράδειγμα και για άλλες περιοχές της χώρας.arcadiaportal