Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2011

Στη συνάντηση των Ιστολόγων

Πήγαμε κι εμείς το πρωί στην συνάντηση  των ιστολόγων της περιοχής.( Δεν ήρθαν όλοι..)
Μας υποδέχτηκε ο Δήμαρχος κος Καμιζής μαζί με την κα Μονά, πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου.
Φιλόξενο το κλίμα στον όμορφο χώρο των συνεδριάσεων του δημαρχείου..
Είχαμε μια γενική ενημέρωση από τον κο Καμιζή για διάφορα θέματα που τρέχουν , όπως ότι ξεκινάει και στην Ερμιόνη το πρόγραμμα «Βοήθεια στο σπίτι», ότι θα μεταφερθούν  τα γραφεία αυτής της υπηρεσίας στην Ερμιόνη, ότι η αποκομιδή των σκουπιδιών της Ερμιόνης θα γίνεται από την Δημοτική επιχείρηση.
Μας μίλησε για την ανάγκη εθελοντισμού, για την ανακύκλωση, για την συγκέντρωση των ανακυκλώσιμων υλικών στις αποθήκες της Αγροτικής Τράπεζας ( Ενοικίαση), προτάθηκε  από τους Ιχνηλάτες η δημιουργία forum δημοτικής διαβούλευσης και μετάδοσης των συνεδριάσεων και απάντησε θετικά, αν βοηθηθεί εθελοντικά ..
Όσον αφορά το θέμα της ενημέρωσης   των ιστολόγων ειπώθηκε  ότι ο Δήμος δεν θα στέλνει σε κανένα ιστολόγιο δελτίο τύπου και η ενημέρωση μας όπως και κάθε πολίτη, θα γίνεται μέσω της ιστοσελίδας του Δήμου, που βρίσκεται στην διαδικασία διορθώσεων και βελτιώσεων.
Για  περισσότερες πληροφορίες που τυχόν  θέλουμε πάνω σε κάποιο θέμα ο κος Καμιζής πρότεινε εκτός της αποστολή email  σε αρμόδιο τμήμα του Δήμου, μπορούμε να απευθυνόμαστε και στον ίδιο.
Ήταν μια θετική συνάντηση (χωρίς φωτογραφίες )