Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2024

ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 Το Γενικό Λύκειο Κρανιδίου ευχαριστεί θερμά όλους τους χορηγούς και δωρητές.

Η υποστήριξη τους είναι πραγματικά πολύτιμη για τους μαθητές και μαθήτριες  μας και εκτιμούμε βαθιά την ευγενική τους κίνηση. Τους ευχαριστούμε που μας σκέπτονται και στηρίζουν τους στόχους του σχολείου μας σε αθλητικό και σε πολιτιστικό επίπεδο

Ανώνυμος δωρητής μας προσέφερε τις εμφανίσεις του βόλεϊ θηλέων, το γραφείο GOLDEN LAND GOUTOS μας προσέφερε τις εμφανίσεις προθέρμανσης του  μπάσκετ αρρένων και με αυτό τον τρόπο μας δίνεται η δυνατότητα συμμετοχής του σχολείου μας στους Πανελλήνιους Αθλητικούς Αγώνες Λυκείων.

Με την βοήθεια και συμβολή της κ. Γκίκα – ΝταουλιάρηΜατίνας, του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων,δεχθήκαμε  τις προσφορές συμπολιτών μας και απευθύνουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στα καταστήματα Drougas  και Καραγιάννης για την προσφορά  των βασιλοπιτών που κόπηκαν την ημέρα των Τριών Ιεραρχών όπως και στους κ.κ. Μπίμπα Αριστείδη  καιΣτρίγκο Νικόλαο για την προσφορά των δώρων στους/στις τυχερούς/ρες που κέρδισαν το φλουρί.

Ελπίζουμε ότι αυτές οι πράξεις γενναιοδωρίας θα εμπνεύσουν και άλλους ανθρώπους ώστε να γίνουν χορηγοί σε σκοπούς ευγενείς και να μας βοηθήσουν να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο εκπαιδευτικό περιβάλλον  για τους μαθητές και τις  μαθήτριες μας.